Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Johnny-Delija je napisao/la sledeće:
E,ljubo085,sad je stigao Pau Gasol,sad Lejkersi imaju šanse da se bore za titulu.Kobi je fantastičan igrač,po menim,prirodni Džordanov naslednik.
Dzoni .. dzoni .. sad si me razocarao .. ali bas razocarao .. koji bre Kobi .. Kobi je dokazao da uopste nije igracina kada je prosto oterao Sakila iz Lakers-a da bi mu ovaj sledece godine dokazao da je 100 puta bolji igrac od njega time sto je osvojio titulu sa Majamijem dok Kobi nije ni usao u playoff ..
U pravu si sto se tice Gasola ali .. znas kako .. veoma je jaka Zapadna konferencija tako da ne vidim da imaju neke sanse .. samo cekam kad se susretnu Lejkersi protiv Sakila, Nasha i Stoudemir-a ( Finiks ) to ce biti pravi rsum
E,ljubo085,sad je stigao Pau Gasol,sad Lejkersi imaju šanse da se bore za titulu.Kobi je fantastičan igrač,po menim,prirodni Džordanov naslednik.
malo bi se nadovezo....Kobe jest najbolji igrac otkad je Jordan presto igrat....ali najbolji je kao individualac...znaci to je igrac koji stavlja sebe i svoju statistiku ispred momcadi..a tako se trofeji ne osvajaju...a to Jordan nikad nije radio.(znas kako govore ljudi...najbolji igrac je onaj koji svoje suigrace ucini boljima a to je Jordan upravo radio).......zato ga ne mozes nazvat Jordanovim legitimnim nasljednikom....jer takvog nema niti ce ikad biti...jedan je Michael Jordan.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Batino20 je napisao/la sledeće:
Johnny-Delija je napisao/la sledeće:
malo bi se nadovezo....Kobe jest najbolji igrac otkad je Jordan presto igrat....ali najbolji je kao individualac...znaci to je igrac koji stavlja sebe i svoju statistiku ispred momcadi..a tako se trofeji ne osvajaju...a to Jordan nikad nije radio.(znas kako govore ljudi...najbolji igrac je onaj koji svoje suigrace ucini boljima a to je Jordan upravo radio).......zato ga ne mozes nazvat Jordanovim legitimnim nasljednikom....jer takvog nema niti ce ikad biti...jedan je Michael Jordan.
Potpuno se slazem sa ovim sto je Batino rekao .. svaka cast !!
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
Videces Johnny da ce jedva proci prvi krug play-off-a,ako se plasiraju tamo do kraja neznam nikad ga nisam gotivio jer je covek uvijek imitirao dzordana i po pokretima i po ulazu u reket i po gestovima (zvakaca guma,ruke na kukove...) Lebron James ili Treisi McGreidi su pravi dzordanovi naslednici ako cemo realno,ali po pravilu nemozes sam da osvojis titulu,za to ti je potreban jos jedan ili 2 super igraca i jos toliko solidnih da mogu da isprate sve to. Pa i Dzordan je osvojio titulu kad su mu dosli pipen,rodman,harper...kukoc
_________________ kokos
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
Ne mogu Lebron Džejms ili Trejsi MekGrejdi da budu Džordanovi naslednici samo zato što mogu da zakucavaju kao on.Lebron nije ništa više timski igrač od Kobija.I on isto voli da igra sam za sebe isto koliko i Brajant.MekGrejdi nije rodjeni lider,nije to igrač koji preuzima odgovornost kao što to rade Džejms i Brajant.Naravno,Majkl Džordan je jedan i niko ne može da bude kao on,ali Kobi je najdominantniji u NBA otkako se Džordan povukao.
Evo,otkad je Gasol došao Lejkersi su uz Boston i San Antonio najbolji u ligi,a O'Nil otkad igra za Finiks,oni ne mogu da se ''sastave''.Ipak je bio pametan potez što su Lejkersi umesto O'Nila ostavili Brajanta u ekipi.Titula koju je osvojio Majami meni deluje više kao splet srećnih okolnosti,nego što je zaslužena.Ne razumem kako je moguće da jedan tim igra fantastično jedne sezone(2005/06) i osvoji titulu,a već sledeće sezone(2006/07),sa gotovo istim timom,igra očajno.
I dalje tvrdim da boljeg od Kobija u NBA trenutno nema.
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
cheda88 Početnik Domaćeg.de
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
sta da mislim o trenutno najboljem kosarkasu na planeti
_________________ bludnik
Killaz ***Don Brate***
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
Kobe is tha man
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi
Prgavi_Stanojko Početnik Domaćeg.de
Godine: 39
Datum registracije: 08 Okt 2008 Poruke: 20
Pa misilim da previse solira, forsira, jeste extra igrac, a kad bi se samo malo vise dao timu, lejkerse niko ne bi pipnuo
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
U guzu treba da ga ljubU sto ga imaju 'nako štrkljastog. Svi redom u Lejkersima! Od kafe kuvarica , preko uprave pa do navijaca na celu sa onim Nikolsonom. Da stanu u red i da cekaju da ga celivaju. Dabome, u guzu.
i da ne preskacu red , jer bice tu za svakoga, da se ne guraju.
A kad se on natrti pa kad ga poljubU da kaze:"Hvala brate, drzi tata", kao u onoj pripoveCi Laze Lazarevica " Prvi put sa ocem na jutrenju".
Kompletne familije da idu na celivanje, nikad vise lakersi nece imati takvog igraca.
Tko izostane - izdajnik!
To majka crnkinja vise ne poradja!
OZIRIS2009 Početnik Domaćeg.de
Godine: 41
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 3
Trenutno najbolji igrac svijeta...... ovo sve govori.....samo naprijed Kobe
_________________ Lamar Odom
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Boky je napisao/la sledeće:
.. sad si me razocarao .. ali bas razocarao .. koji bre Kobi .. Kobi je dokazao da uopste nije igracina kada je prosto oterao Sakila iz Lakers-a da bi mu ovaj sledece godine dokazao da je 100 puta bolji igrac od njega time sto je osvojio titulu sa Majamijem dok Kobi nije ni usao u playoff ..
ali .. znas kako .. veoma je jaka Zapadna konferencija tako da ne vidim da imaju neke sanse .. samo cekam kad se susretnu Lejkersi protiv Sakila, Nasha i Stoudemir-a ( Finiks ) to ce biti pravi rsum
Kobi nije igračina???? Evo završilo se finale u NBA i zna se ko je pobednik.
Dao je u proseku oko 30 koševa u finalnim mečevima, ako to nije dobar igrač, onda...
Ekipe koje si pomenuo, nisu ni došle do finala.
Možeš da ga gotiviš ili ne gotiviš, ali reći za njega da nije igračina...
A što se tiče toga da je oterao Šejkila...
Boky, nikoga Kobe nije oterao, oterao je Šejkila isto kao što je "oterao" i Divca kad je došao u Lejkerse.
Šejkil i on su vrhunski igrači, ali se pojavio negativni rivalitet izmedju njih i jedan je morao da leti iz kluba. Uprava Lejkersa i Fil Džekson su dobro procenili da će imati više koristi ako zadrže dvojku, a ne peticu u timu. Fil Džekson je već trenirao jedan tim gde se sve vrtelo oko igrača koji igra na istoj poziciji kao i Kobe ( Majkl Džordan).
Imali su u vidu i to da je Kobe mladji i da će igrati duže, pa je t obi orazlog više da zadrže Bryanta, a ne Šejklila koji igra još sledecu sezonu i onda se povlaci iz NBA.
To je pravilo u šou biznisu, a NBA to jeste: vode se interesima, a ne emocijama.
Kad se Kobe pojavio sa nepunih 17 godina, Lejkersi su odmah žrtvovali Divca za njega. Nema veze što je Divac u to vreme vec postao nekakva ikona kluba i legenda.
Sutra će to isto uraditi i sa Kobijem. Ako se pojavi neki super talentovani košarkaš od 17 godina, oni će menjati njega za nekog drugog, možda čak i za Brajanta.
A da je Kobe najbolji igrač sveta trenutno .. Jeste, tu nema nikakve dileme.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma