:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Bilo kako bilo, podržavam tu curu i ja se maloletna udala, koliko god nezrela bila.
|
|
|
|
|
|
Đina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 134 Mesto: U.K.
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Bilo kako bilo, podržavam tu curu i ja se maloletna udala, koliko god nezrela bila. |
1. nije se udala još uvek, Queen, zatrudnela je pa će se zato udati, o tome se radi o ovoj temi. ti se nisi udala jer si zatrudnela, pretpostavljam. to je drugo .
2. tvoj život, tvoja stvar, veoma ograničeno s tvoje strane, ali opet, ti si birala, ti živi. sretno.
|
_________________ "Poceo si sebe ozbiljno da shvatas, a publiku na patetiku da hvatas"
Rambo A. |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pazi,kad meni ovo ništa nije čudno.U okolini grada odakle sam postoji dosta sela,i to dosta vlaških,u kojima je dosta ''gastarbajtera''.Kod Vlaha-gastarbajtera postoji običaj da se deca venčavaju sa 14-15 godina i to uglavnom da bi lakše dobijali radne dozvole u Švajcarskoj,Austiji ili Nemačkoj.Uglavnom ti brakovi traju 3-4 godine,rodi se u tom braku jedno ili dva deteta i posle svako na svoju stranu.I do 20. godine već su dvaput bili u braku.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Đina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 134 Mesto: U.K.
|
|
I to je isto drugo. Postoji, znam, čudno je ali puno je još čudnijih običaja, ako se to tako može nazvati.
A ova devojka ima mnogo mogućnosti da uspe za sebe, da se obrazuje, da izlazi još uvek, da upoznaje ( ovo prvenstveno ) još uvek sebe pa i druge.. I okej, dogodi se. Samo mi onda nisu jasni pogledi upućeni nama koji nemamo dete i nismo udati sa 20 - pogledi u smislu, vidi je sama, dušica.. E, to mi nije jasno.
|
_________________ "Poceo si sebe ozbiljno da shvatas, a publiku na patetiku da hvatas"
Rambo A. |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Đina je napisao/la sledeće: | - Kuda svi vi pomenuti gore - žurite? |
Svako ima pravo na svoj izbor
Eto, ja sam, da kažem požurila, rodila sam klinca sa 20 god. i koliko god da sam bila nezrela veruj mi preko noći samo se uozbiljila odnosno postala jako svesna i odgovorna.... e sad, smo što smo mi prvo sklopili brak a dete je došlo posle tačno god. dana...
A opet imam primera iz moje okoline gde se upravo dešava to o čemu ti pričaš... mladi dobiju dete, uđu u brak samo radi toga, pri tom bez ikakvog posla sa izgovorom da nema šta da se radi i tako... i onda naravno dođe i do razvoda.. jeste to je strašno... ali takvo je neko vreme došlo, ludo i blesavo, tako da možemo samo da im poželimo sreću i ništa više...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Iako se ne slazem, to mi sad izgleda kao da je to normalno. Sto vise je toga. Devojke ne znaju ves da operu al jedva cekaju da postanu majke i da se udaju. Ja evo vec 5 godina zelim dete, ne tako da pokusavam da zatrudnim, nego da imam zelju da imam jednu bebu, ALI, ja znam da financijski nisam spremna na to i za sad se cuvam.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Da sam znala ovo što sada znam, rodila bih ga sa 18 još i sada bih ga vidjela kao odrasla čovjeka. Ovako, moje su ruke ostale i ostaće prazne i to je bolna istina sa kojom živim i sa kojom ću sama i umrijeti. Ne krivite djecu što nose djeca, pustite da svako od njih nađe svoje mjesto pod suncem. Ako je djevojka sretna što postaje majka, mogu joj samo iz topline punog srca za svu djecu ovoga svijeta, poželjeti lijep život, a maloj bebi sretno djetinjstvo uz sretne i dobre roditelje. Ovo je tema u koju inače ne zalazim, ali nisam odoljela da kažem, mada zvuči previše lično i otkrivam bolnu tačku.
Rađajte ako imate želju, nemojte poslije da se kajete što niste. Sve bude i prođe, i dobro i loše, a ništa se u životu nije i niti će, mjerilo dječijim smijehom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|