:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hmmm imam jedno pitanje... bilo gde da kliknem da skinem pesmu, mi se sledece pojavi... a koristim Firefox....
Sto sad to ne radi
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa dobro bre Jugo jel se u zeljama postavljaju ovakva pitanja? Iskljuci firewall
|
|
|
|
|
|
Hmmmmmmm pa moja je tema... pa sam mislio.... 8)
Nego daj ti meni nepismenom coveku kazi kako i gde gasim firewall?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ne mora da ga iskljuci... treba samo lepo da se podesi, ja imam ZA koji radi, a imam i dodatni na dialup konekciji i nemam tih problema
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Kume mozda nemas 11 postova
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Auuuuuuuu vise od mesec dana nisam imao muzicke zelje, pa sad malkice da vas maltretiram, jer sam potrazio na server a nisam ih nasao!
E ovako Ljudi....
* Djordje Balasevic "Provincijalka"
* Azra "Ako znas bilo sto"
* Luis "Crni oblak"
Nadam se da ima pomoc za mene! 8)
Hvala unapred...
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
e cu da ti posaljem ja prve 2,baci mi tvoj mail,a ja imam ga hehe sacem da ti sendam to
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala hoho, stigle su pesme!
Znaci ostala je samo "Crni oblak" od Luis! 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jugovic je napisao/la sledeće: | Hvala hoho, stigle su pesme!
Znaci ostala je samo "Crni oblak" od Luis! 8) |
e druze dobit ces i ovu trecu za koji minut
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
pjesma je u vasem zelje inobx/u hehe,eto stigla ti je ,da i ja malo sanjici olaksam,jer sam je peglo prije puno hehe,a ti ako budes mogo pogledaj u mojim zeljama koje sam pjesme trazio zadnje 2 pa ako sta nadjes posalji,ako ne,nema veze hehe pozdrav
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti brate, upravo je stigla!
Idem da vidim tvoje zelje i da ti posaljem onu pesmu od Thomson! 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nema na cemu drusko,samo uzivaj,ja eo doso iz granapa,pa jedem nesta i cittam i saljem pjesme ljudima,dan mi ljepsi kad nekog usrecim ,ucinim zadovoljnim hehe,e moze da cujem tog thompsona ehe,a ako sta nadjes od onih pjesmica iz mi nismo andjeli 2,i ovu harijevu novu,pozdrav
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|