www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne pali me vise
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
pure
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 69

Datum registracije: 08 Mar 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od "vrste" partnera.Ako je stalni mijenjaj ako je pak "leteci" svakako je prolazan Laughing

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 08, 2008 6:37 pm    Naslov poruke: Ne pali vise Na vrh strane Na dno strane

Sta uraditi kada vas partner ne pali vise?

Evo na primer, ja imam decka vec duze vreme, zajedno smo oko 3 godine do sada je sve bilo savrseno.. I sada odjednom me vise ne pali, mislim naravno da se napalim na njega poljupcima, dodirima, nisam ko mrtva riba Rolling Eyes ali me ne nepali toliko da bi mogli sex da zapocnemo.
Ovaj problem imamo vec skoro mesec dana, razgovarali direktno nismo jer jednom sam pokusala da popricam sa njim o tome a on je dolazio sa pitanjima "Ne volis me vise" "Ne palim te vise" "Ne zelis sex vise samnom" i posle bi se osecala odvratno jer je on Sad
Sve u svemu on vidi taj problem i trudi se u svakom smislu, znaci pravi atmosferu, unosimo uvek neke novosti u sex ali ja jednostavno ne mogu dovoljno da se napalim na njega i primetila sam da u poslednje vreme u toku predigre a i odnosa meni misli lutaju na drugu stranu i jedva cekam da se sve to zavrsi.

Ne znam sta da radim. Neki savet? Sta bi mogli?
I da, recite da li vam se to desavalo. Utesite me. Ili kazite misljenje zasto mislite da se ovo desava?

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 08, 2008 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Sta uraditi kada vas partner ne pali vise?

To se ne moze desiti ako ga volis. Da li ga volis?

Citat:
I sada odjednom me vise ne pali

Shvatam. Pitanje je sto te je to ohladilo od njega. Sigurno nije bez raloga. Sto se to desilo?

Citat:
a on je dolazio sa pitanjima "Ne volis me vise" "Ne palim te vise" "Ne zelis sex vise samnom"

Kako bi se ti osjecala u takvoj situaciji. Razumijem ga. Mozda je u pravu. Da li si razmisljala o tome?

Citat:
ali ja jednostavno ne mogu dovoljno da se napalim na njega i primetila sam da u poslednje vreme u toku predigre a i odnosa meni misli lutaju na drugu stranu i jedva cekam da se sve to zavrsi.

Da li te je jednostavno smorio sex sa njim, pa zelis probat neki drugi komad ili...?
A kazi mi gdje ti to odlutaju misli? Da li ti se svidja ili volis nekog drugog?
Malo koncentracije nije na odmet.
Citat:
Ne znam sta da radim. Neki savet? Sta bi mogli?

Mozda si ti samu sebe ubjedila da si se ohladila od njega, pa ti se to desava. Sta mislis?

Citat:
I da, recite da li vam se to desavalo. Utesite me. Ili kazite misljenje zasto mislite da se ovo desava?

Sasvim je logicno da posle nekog vremena dodje do zasicenja ljubavi i da mozda to preraste u nekakvu naviku. Ne mora znaciti, sve ovisi od veze, partnera... Nismo svi isti. Meni se to nikad nije desilo. Cak i sad kad sam u braku, osjetim leptirice u stomaku prije nego sto zazvoni na vrata. Osjecam ogromnu ljubav prema njemu i kad ga vidim, zelju da ga zagrlim, mazim, kazem mu koliko mi znaci i koliko ga volim.

Ti najbolje znas kakva je tvoja situacija, i da li postoji sansa da ga opet zavolis i osjetis toplinu oko srca kad si sa njim?

kid_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2005
Mesto: Futog

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 08, 2008 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci vise. Cestitke Queen na kompletnom odgovoru!

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 9:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos samo da sacekamo njen odgovor. Nepotpun je prvi post. Napisala je sto se desava u toj vezi. Doslo je do zahladjenja, ali nije napisala licna osjecanja, npr. sto osjeca prema njemu, da li ga voli?
To je neophodno da bi moj ili bilo ciji savet bio koristan i da bismo bili potpuno upuceni.
Cak ni moj post, koliko se god cinio potpunim, nije, jer nisam imala dovoljno informacija. Samo sam generalno i po svojoj nekoj viziji situacije odgovorila.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo da podsetim da ista tema vec postoji. Wink
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=44687

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Samo da podsetim da ista tema vec postoji. Wink
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=44687

Baš tako Wink

Teme su spojene Smile

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:

To se ne moze desiti ako ga volis. Da li ga volis?

Naravno da ga volim

Shvatam. Pitanje je sto te je to ohladilo od njega. Sigurno nije bez raloga. Sto se to desilo?

Nemam pojma sta se desilo

Kako bi se ti osjecala u takvoj situaciji. Razumijem ga. Mozda je u pravu. Da li si razmisljala o tome?

Pa sad, ljudi kazu da o takvim stvarima treba razgovarati i da nadjemo zajednicko resenje, ja jesam pokusala snjim da razgovaram ali je ovo bio rezultat

Da li te je jednostavno smorio sex sa njim, pa zelis probat neki drugi komad ili...?
A kazi mi gdje ti to odlutaju misli? Da li ti se svidja ili volis nekog drugog?
Malo koncentracije nije na odmet.

Ne znam sta da kazem, VOLIM GA to jedno stoji, zelim snjim porodicu i buducnost da imam
Pa nemam pojma, pocnem da razmisljam o tome kako mu je lepo ono cvece u prozoru, ili sta sutra treba da radim ili ponekad cak i "joj kad ce kraj"
Voleti volim samo njega, svidjati mi se svidja jedan decko ali to je samo simpatija
Pa pokusavam da se opustim, ali onda ga "previse osetim" a ne ume da me dodirne tako da mi prija, mislim razgovarali smo o tome, jednom se naljutio, drugi put mi dozvolio da mu pokazem kako da me dodirne ali njemu to ne ide. Ne ume. Ja mu pokazem, on pokusa ali ne ide. Valjda nema stisak kao ja ili

Mozda si ti samu sebe ubjedila da si se ohladila od njega, pa ti se to desava. Sta mislis?

Ne znam stvarno

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Voleti volim samo njega, svidjati mi se svidja jedan decko ali to je samo simpatija

To se ne sme desavati ako si sa njim.

Citat:
Pa nemam pojma, pocnem da razmisljam o tome kako mu je lepo ono cvece u prozoru, ili sta sutra treba da radim ili ponekad cak i "joj kad ce kraj"

Previse si napeta nekim svojim problemima, nedostatak koncentracije. Ne mislis o njemu. Opet uzimam sebe kao primer. Dok sam sa mojim muzem, razmisljam o tome kako mi je lepo, kako ga volim svakim djelom svoga tjela, nista mi kod njega ne smeta, a mogla bih naci 1001 stvar. Cijela stvar je u tom kako ga posmatras. Da li kao nekog ko ti je dosadan, ko ti smeta ili kao nekog kojem pripadas i dusom i tjelom?

Citat:
Pa pokusavam da se opustim, ali onda ga "previse osetim" a ne ume da me dodirne tako da mi prija, mislim razgovarali smo o tome, jednom se naljutio, drugi put mi dozvolio da mu pokazem kako da me dodirne ali njemu to ne ide. Ne ume. Ja mu pokazem, on pokusa ali ne ide. Valjda nema stisak kao ja ili

Opet se svodi na moj prethodni odgovor. Ne trebas razmisljati o tome sto ti smeta, nego pokusaj uzivati u tome sto te mazi, sto te voli, sto je tvoj. Ako ga volis, ne bi ti smeo smetati njegov dodir. Ne kazem da zbog ljubavi treba da trpis maltretiranje i sl. ali dodir je nesto nebitno, potpuno irelevantno, ako osjecas vec toliku ljubav prema njemu kao sto govoris.

Citat:
Ne znam stvarno

Moj ti je savet da preispitas svoja osjecanja, jer ti niko ne moze pomoci u suprotnom. Zelim ti svu srecu ovog sveta, narocito ako planiras brak. Pokusaj gledati na cijelu stvar sa druge strane. Misli o tome kako te voli, kako ce njegovo srce zauvek pripadati tebi, u slucaju da i ti njega iskreno volis.

Srecno, i veliki pozdrav od ♥ QueeN ♥

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a kako da se skoncentrisem na njega i na to kako ga volis, kako da se opustim kad kada me dotakne mene to boli i skroz se trgnem. Boli me, smeta mi i pecka mi

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako nekoga volis, ne sme ti smetati jedan obican dodir Rolling Eyes

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dzabe ja njega volim, grlim , ljubim i uzivam snjim ali kad on mene tamo dodirne i mene to boli, ne prija i ubije me u pojam

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Ne pali me vise Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon