:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
I sama duboko potaknuta pričom, ipak apelujem da se setite da ste u 'Književnosti' i da obratite pažnju na umetničke aspekte dela. Hvala.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ne znam dokle ce biti tih tuznih trenutaka kad suza ide niz obraz u tisini bez placa... kako neko moze da povredi to najneznije, najdivnije stvorenje ... zenu. znam koliko znaci taj zagrljaj bliskog bica, nekog ko te shvati bez ijedne reci u cijem zagrljaju se osetis najbezbednije na celom svetu to je za mene jaci pol... znam da je ovo istinita prica granger i boli me tvoja bol... nadam se da je ovo daleka proslost... i nadam se da si nasla utociste u necijem srcu i da ti neko pruza potrebnu ljubav, neznost, paznju... koju svakako zasluzuje... znaj sve se vrati u zivotu... ti si pobednik...
sa umetnickog gledista ova ispovest nije savrsena ali je velika kao i bol...
moj pozdrav i veliko postovanje.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|