:: |
Autor |
Poruka |
lauralell Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2007 Poruke: 1

|
|
ljudi molim vas pomoc... Ne znam jesam li trudna, ili mi je psiha poludila, pa trebam savjet sa strane. Imala sam odnos 22.12 i dobila menstruaciju 04.01., bez dana zakasnjenja, tocno 30 dana od zadneg ciklusa.. Al sad imam mucnine, ne znam jel psiha il sta... molim misljenje
|
|
|
|
|
 |
Shea Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292

|
|
I sama znas da ti nitko ne moze postaviti dijagnozu ovako preko interneta. Zato fino odi po test za trudnocu i saznaj sama.
Zvucim grubo ali to ti je jedini siguran nacin da saznas i sacuvas zivce.
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pa ako izmedju 4.1 i 13.1 nisi imala odnose onda je vrlo mala sansa da si trudna, ipak poseti doktora
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Okano27 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Mar 2008 Poruke: 9 Mesto: Atlanta

|
|
Niko od nas ne moze da ti da tacan odgovor, osim tvog ginekologa. Otidji i izvadi krv gdje ce se saznati da li si ili nisi trudna!
Plodni dani nisu uvijek tacni kod svih zena. Ako zelis biti sigurna, uradi test za trudnocu, i ako i tada budes imala sumnju onda fino posjeti doktora!
Sretno i da na kraju bude onako kako ti zelis!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|