:: |
Autor |
Poruka |
rL-Valter panonski mornar
|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity
|
|
Zanimljiva tema sta uraditi, al pitanje je dal druga strana tj. u ovom primeru Ja- voli tu osobu pa je spremna na tu zrtvu tj.da polako nauci svoju voljenu osobu kako da se ponasa ili da ako mi se nesvidja to ponasanje .... caos.
Ima na svetu 50.000.000 osoba koje cekaju pravog a mozda bas sutra kad odes u prodavnicu da kupis hleb, u redu da platis bas upoznas osobu tvog zivota skojom se kontas na 1 pogled.
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Hmmm... Na primer... ides sa deckom u restoran i on ne okaci kaput tebi vec nekoj NN osobi... Otvori vrata nekoj drugoj curi ti ulazis sama... itd...
Da ne dajem moj pravi primer posto je komplikovan i ispisao bi 4 strane... |
takvo ponasanje je jadno ... ali bilo bi mu oprosteno.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Ma ne zelim da stavljam u javnost... samo me interesovalo vase misljenje o tome |
Eh, pa sad...Ne možemo ni da damo mišljenje ako ne znamo o čemu se zapravo radi...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nema tu puno dileme - ako te ne poštuje ni ne voli te iskreno.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Da li vi mislite da partner moze da vas voli iako malo po malo vremenom uradi nesto kao da ne postojite? Tj uradi neke stvari gde gazi vas ponos nerazmisljajuci da ce vas to uvrediti, i sta bi ste uradili u takvim situacijama? |
Pa, pazi, kolega, može biti da su to neke nesmotrene stvari, neka vrsta nepažnje. Onda treba sesti i popričati, skrenuti pažnju, možda partner i nije svestan koliko nam takvo ponašanje smeta.
A naravno da ljubav i poštovanje idu ruku od ruku
Zato kažem da proba da nam konkretizuje, onda bi bilo jasnije koliko je (i da li je) sve to ozbiljno...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Voli me ali me ne postuje... neka se onda tera u pariz motorom, ja od toga nista nema! Ili ce da me i voli i postuje ili necemo biti zajedno!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | meni to ne ide jedno bez drugog. možda sam previše zacrtana po tom pitanju ali.. ne mora me se bojati, ja sam također ta koja se voli zezat i imati svoju slobodu, ali da ne poštujem partnera kao osobu kakva je tj individuu, kako ga mogu voljeti?
ili ako vidim da mene netko ponižava a kao voli me - to ne može bit dio mog života. |
Sasvim se slazem sa Andelom. I meni neide jedno bez drugog.. Ako ce me netko vrijedjat i ne postivat a govorit mi: Volim te.. To mi je isto ko da mi kaze: Glupaco, kozo il nest tako.. Ljubav se ne govori vec pokazuje. Samo postovavanje je jedan od nacina kako se ljubav moze pokazat...
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
tesko da je to ljubav... ne ide jedno bez drugog i tacka. NE IDE!
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
majainikola Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Sep 2007 Poruke: 6 Mesto: Indjija
|
|
Ja mislim da to nikako ne moze da ide zajedno,niti te woli niti te poshtuje
|
_________________ NISAM NIKO I NISHTA,ALI NIKO NIKAD NECE BITI KAO JA ! ! ! |
|
|
|
|
tihaubicalara Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2008 Poruke: 16
|
|
takva veza nemoze da uspe ili je neko od te dve osobe lud skroz
|
|
|
|
|
|
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76
|
|
Poštovanje i ljubav valjda idu jedno s drugim.
Mada, desi se nebrojeno situacija kada postupci jednog partnera prelaze u oblik nepoštovanja.
Pretpostavljam da u zavisnosti od jačine ljubavi zavisi rekcija na određene oblike nepoštovanja.
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
ne znam da li je to moguce
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|