:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
^Eto brate, kao sto rekose ljudi pre tebe, ako nista drugo sad bar znas sa kim si bio a nisi ni sam uvideo
|
|
|
|
|
 |
_mAwEnA_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Jan 2007 Poruke: 3 Mesto: Panchevo, KGMS

|
|
nisam imala vremena da chitam sve postove, i izvinjavam se ako ponavljam neshto shto su ljudi vetj napisali....
Meni je raskid preko telefona, neshto totalno kukavichki, nepotrebno...!
Ali, takodje, retji tju neshto iz sopstvenog iskustva...kada sam trebala da raskinem sa dechkom, rekla sam mu to u lice, te vecheri smo bili super, sve opushteno...da bi mi sutradan on u poruci napisao kako sam zla...ku*ka...i da ne nastavljam psovke i prozivke, kao "zar nisi mogla to preko poruke da mi kazhesh"...
ja sam lichno bila veoma iznenadjena, jer ja SVE kazhem u lice...a ne da preko poruke pishem neshto ovoliko vazhno...
pozdrav!
|
_________________ "...a shta, ako ti ja, shapnem sad, neke rechi koje nikad nisi ti, chula pre, koje te probude, i podsete, da mozda mi poneki put, shapnemo swe, one rechi koje nikad nismo pre, govorili, sada spawaj sad, mozda i nadjem te u snu..." |
|
|
|
 |
mateoli Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213

|
|
jedan od mizernijih, ako ne i najmizerniji nacin komunikacije uopste, kod kojeg jedna osoba mnogo dobija a jedna mnogo gubi...naravno dobija primalac poruke a gubi onaj ko je poslao
istina ,na prvu, kad citas neku takvu poruku , nije ti sve jedno, me vjerujes da tako nesto moze da se desi, a onda ukapiras koliko je taj neko jadan, mizeran...ukapiras da mu u stvari mjesto i nije pored tebe, da ti vrijedis mnogo vise i zasluzujes mnogo bolje ...
onaj ko posalje takvu poruku ne moze a da se ne osjeca kao neki mis jadni i cjelog zivota negdje u sebi pokusavace to da saktije bezuspjesno....
jednom mizerija - uvjek mizerija
takve tipove ljudi treba zaliti ali im i na neki nacin pokazati da je njihova vrijednost veoma mala, tj da ne vrijede ni pare ...
|
|
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
mateoli je napisao/la sledeće: | ja onda ukapiras koliko je taj neko jadan, mizeran...ukapiras da mu u stvari mjesto i nije pored tebe, da ti vrijedis mnogo vise i zasluzujes mnogo bolje ... |
A sta,ako ga i dalje mnogo volis?sta ako idalje zelis sve da das da budes sa tom osobom,iako je on kreten,jer ti nista u zivotu nije vazno kao on?
mateoli je napisao/la sledeće: | onaj ko posalje takvu poruku ne moze a da se ne osjeca kao neki mis jadni i cjelog zivota negdje u sebi pokusavace to da saktije bezuspjesno..... |
hhmm.. a ako je ta osoba jednostavno kreten?I posle nekog vremena,nije mu zao,vec srecan ljubi neku drugu?
|
|
|
|
|
 |
sim.mic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 9

|
|
SMS i telefon je jedan skroz arogantan način za obavljanje ozbiljni razgovora.Glupo je čuti da neko tako nesto uradi.Ako je planirala da te ostavi onda je to trebala riješiti na neki malo civilizovaniji način.U svakom slučaju druže sad znas s kime si imao posla.
|
|
|
|
|
 |
cheda88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD

|
|
veliki bedak
|
_________________ bludnik |
|
|
|
 |
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947

|
|
To sa sms-omje glupo to sluzi samo ako nesmes da joj prices....
Lepo kao covek kazes devojci na neces vise biti sa njom i zasto.....
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|