:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
da me pozove da izadjemo ne ali mi se desavalo da me bukvalno smuva,tj da ona mene poljubi....
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
nikada nisam prva prisla muskarcu, ali mu onako izdaleka dam doznanja da mi se svidja (pogled i osmjeh su cudo...nema sta ne mozete postici tako) i onda on prilazi. ipak mislim da sam na neki nacin ja tu ona koja preduzima prvi korak
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
miljanaxl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 43
|
|
nijesam do sad a eto mogla bih...
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
pa sto da ne ravnopravnost,mislim,po meni niko nema vece pravo na prvi korak,musko il zensko prvi korak je za sve prvi.
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Upravo mi se danas to dogodilo i to mi je sasvim Ok.
Cure su iste kao i mi, kada nesto zele one se bore za to...
Isto tako mislim da svakom muskarcu imponuje kada ga startuje devojka...
Ja licno volim kada mi pridje neka devojka, ali to nikako ne znaci da treba biti pasivan i samo cekati...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|