www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Partner vas ne postuje a voli vas???
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 1:44 pm    Naslov poruke: Partner vas ne postuje a voli vas??? Na vrh strane Na dno strane

Da li vi mislite da partner moze da vas voli iako malo po malo vremenom uradi nesto kao da ne postojite? Tj uradi neke stvari gde gazi vas ponos nerazmisljajuci da ce vas to uvrediti, i sta bi ste uradili u takvim situacijama?

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slusaj,jale..
kada cura uradi nesto sto nas ponizava i kad gazi nas ponos a ne razmisljajuci kako se mi osjecamo u tim nekim trenucima,onda ona sigurno ne gaji neka velika i jaka osjecanja prema nama..
gledaj to sa tvoje strane.. bi li ti to uradio njoj,cak i iz zezanja?
pitao bi je u cemu je problem..sto joj znaci sve to...
a,ako ti ona to cesto radi,onda,samo bih je 'pozdravio'.. pa nek se ona razmislja..

--_make love not war_--

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni to ne ide jedno bez drugog. možda sam previše zacrtana po tom pitanju ali.. ne mora me se bojati, ja sam također ta koja se voli zezat i imati svoju slobodu, ali da ne poštujem partnera kao osobu kakva je tj individuu, kako ga mogu voljeti?
ili ako vidim da mene netko ponižava a kao voli me - to ne može bit dio mog života.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Tj uradi neke stvari gde gazi vas ponos nerazmisljajuci da ce vas to uvrediti, i sta bi ste uradili u takvim situacijama?

oprosteno mu je sta god da uradi.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne postuje me,a voli me..
Tu ljubav onda vrlo konfuzno pokazuje.
Aha,znaci voli me, razmislja o meni, brine o meni i vredja me.. ne ide to tako. bar ne u mom svetu.
sta bih uradila?
otisla bih dalje. (sto sam i uradila)

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 8:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim radit ono "podpisujem" i šta ja znam, zato ču svojim riječima napisat ono što je več napisano.

ljubav i poštovanje idu zajedno, jedno bez drugog nema smisla. a ne samo to, nego, kako me voliš a ne poštuješ me pa me gaziš mentalno i fizički? kako me možeš poštovati a varati me svaki dan sa nekim? ne znam, meni to nije jasno. ljubav bez poštovanja nije ljubav niti je poštovanje bez ljubavi (ako pričamo o vezi) poštovanje.

a što sam pročitao ovdje več Confused Rolling Eyes

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

takve situacije nose ljubav u neke ulice gde prestaje vrednost nje same...
pocinju da se gledaju sitnice, na vatru se odgovara vatrom, na hladnocu sa hladnocom...
na kraju se sve raspe kao niska od bisera... ne bitno dal je veza bila vredna ili ne...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Re: Partner vas ne postuje a voli vas??? Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Da li vi mislite da partner moze da vas voli iako malo po malo vremenom uradi nesto kao da ne postojite? Tj uradi neke stvari gde gazi vas ponos nerazmisljajuci da ce vas to uvrediti, i sta bi ste uradili u takvim situacijama?

Bi li ti bio tako ljubazan (a znam da jesi Very Happy ) i pojasnio nam malo detaljnije šta podrazumevaš pod tim 'gazi vaš ponos' i 'uradi nešto kao da ne postojite'? Šta je to 'nešto'?

Jale21
Mister Domaći.de 2007

Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm... Na primer... ides sa deckom u restoran i on ne okaci kaput tebi vec nekoj NN osobi... Otvori vrata nekoj drugoj curi ti ulazis sama... itd...

Da ne dajem moj pravi primer posto je komplikovan i ispisao bi 4 strane... Very Happy Very Happy

Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Hmmm... Na primer... ides sa deckom u restoran i on ne okaci kaput tebi vec nekoj NN osobi... Otvori vrata nekoj drugoj curi ti ulazis sama... itd...

Da ne dajem moj pravi primer posto je komplikovan i ispisao bi 4 strane... Very Happy Very Happy

A mene bas zanima tvoj primer, a, verujem, i ostale. Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ispisao bi 4 strane... Very Happy Very Happy

Samo ti piši Very Happy

Bez sve šale, jedino ako nam objasniš konkretno, možemo i da shvatimo na pravi način Wink

Jale21
Mister Domaći.de 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne zelim da stavljam u javnost... samo me interesovalo vase misljenje o tome Very Happy

Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Partner vas ne postuje a voli vas??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon