:: |
Autor |
Poruka |
grregi Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jan 2008 Poruke: 30 Mesto: Tu sam. Blizu Vas!
|
|
moj snimak imate u uzivo muzika Flamingo Band i zanimaju me vasi komentari...
|
|
|
|
|
|
Unusally Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM
|
|
Upravo sam preslusao sve pesme!!! Vu hu svaka cast svidja mi se jedan orak je pomislio da si Dzenan zivota mi!!! Sad mi je jasno zasto vise volis Lukasa od Bulata jer i ti malo vise vuces na Pop/Rock na tu stranu ali imas glas i za ostalo nema sta... ali ja sam malo vise za klasicu narodnu ipak da imam devojku doveo bih je na tvoj nastup pa posto planiram da je nadjem sto pre reci mi gde tebe mogu da cujem... Svidja mi se kako si otpevao ono Svirajte, Svirajte posebno...
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ja ne mogu nać to di pivaš....pa daj neki link mi pošalji preko PP, jer me baš zanima kako pivaš
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala na komplimentima!
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ova pisma "Usne boje vina" ... ko da piva sam Boban
Imaš ritma, dobra intonacija.. meni se sviđa..i još nešto... ugodan glas imaš
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|