:: |
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ma sve steti,imam srecu pa imam pravu kosu,i to najvise volim,i kada ne feniram ona je kao peglana
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
feniranjem i peglanjem..silikon je super za kosu ako ju cesto fenirate i peglate
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
odlična stvar koju sam kupila skoro je Rowentin fen (ima oznaku profesional) za ispravljanje kose. Ima tu dodatnu četku na kojoj postoje te keramičke pločice i kao neki češljići, ima čak hladno sušenje, koje manje gori kosu... e sad pošto sam lepo objasnila evo i slikice
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
koliko si ga platila?
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
^^ ovde kod mene u Zemunu sam ga slucajno nasla u jedom velikom trznom centru a platila ga 3500 din (oko 43 eura)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
feniram se mislim izvlacim ,peglam i tak postignem ravnu kosu jer mi je malo prirodna takodje stavljam sredstvo za ispravljane s factor tigi ,i na kraju serum i malo sjaja i bogami supach je
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Iman peglu za kosu i vrlo brzo postane ravna
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
da ali peglom se steti kosa, tako da iako je dobra za ispravljanje, ne usudjujem se bas da je cesto koristim
na zalost moja je kovrdzava a uvek sam patila da imam ravnu kosu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Lylyth Upućeni član

|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....

|
|
ja imam tu srecu da mi je savrsheno prava,tako da nemam neke muke sa feniranjem ili peglanjem...
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ja tih problema nemam,jer imam pravu kosu sto mnogo volim
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
cerisilo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59

|
|
Moj savet je da se manes toga jer je mozes samo unistiti jer svaka kosa je lepa samo kad je zdrava!Ako vec hoces uzmi Braunovu profesionalnu presu,to ce ti ispraviti,ali i unititi...
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
ja pojma nemam,jer se ne presujem a ni ne feniram se,imam bas ravnu kosu...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|