:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Prve dve sam procitala bukvalno u dahu, i to jednu za drugom. "Idi,vreme je" hmm,pomalo sam skeptik. Necu je jos citati. NIsam bas zadovoljna kritikama :mojih" ljudi povodom te knjige...tako da cu joj jos malo dati vremena da sazri.
|
|
|
|
|
 |
Hell on high heels Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Jul 2007 Poruke: 10

|
|
"Spletkarenje" je sjajna knjiga,svidja mi se i shto je prozheta nekim filozofskim poglavljima i prichama o Grchkoj,svakako jedna od omiljenih knjiga.
Prochitala sam i "Idi,vreme je",i nije mi se dopala ali bash nimalo ko zna,mozhda sam ochekivala previshe,ali deluje mi konfuzno,ljubavna pricha nedovrsheno,i ima neki chudan ton koji mi je poznat iz "Spltekarenja",ali ovde nije lepo upakovan...
|
_________________ Do you wanna be...like I wanna be...immortal... |
|
|
|
 |
ALPENGIRL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 205

|
|
ja sad čitam
Idi Vreme Je
posle ću uzeti Spletkarenje, uzimajući u obzir sve vaše komentare
a i ova mi se dopala
|
_________________ - have a nice day - |
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
tenutno citam "Spletkarenje sa sopstvenom dusom"
procitala "Idi vreme je" i vec me ceka nabavila knjigu "Kao da se nista nije dogodilo" prijaju mi knjige zivotne su....
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
uzeh danas 'dovoljan razlog', marijin novi roman...ne mogu da docekam da pocnem da ga citam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
ALPENGIRL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 205

|
|
kupila sam sve 4 knjige
pročitala sam "idi,vreme je"
i "spletkarenje sa sopstvenom dušom"
nemam reči....
savršeno mi odgovara njen senzibilitet i preciznost reči....
Sad ću uzeti tu najnoviju da čitam :
"dovoljan razllog"
|
_________________ - have a nice day - |
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
Danas sam dosla (kupila) "dovoljan razlog"
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
zavrsila sam pre par dana sa citanjem 'razloga'...moram da priznam da sam ocekivala vise...pretpostavljam da je to zato sto su me prethodne tri marijine knjige naprosto oduvale...'razlog' jeste izvanredan roman, ali mi se cini da je za dlaku slabiji od ostalih...recimo da me je kraj najvise razocarao...nekako bi mi draze bilo da neko od glavnih junaka nije preziveo...ovako je sve nekako razvodnjeno i nepotrebno zasladjeno...i tako...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
orhideja2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Avg 2010 Poruke: 1 Mesto: subotica

|
|
Prva Marijina knjiga s kojom sam se srela je bila najnovija "Dovoljan razlog" i ODUŠEVILA me je. Sada sam kupila prvu "Spletkarenje sa sopstvenom dušom" i jedva čekam da je pročitam. A uopšte ne sumnjam da je dobra. I prema iskustvu sa predhodnom a i na osnovu komentara ostalih čitatelja. Za mene definitivno naša najbolja spisateljica sadašnjice.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|