www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odustati ili otimati...???
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 18, 2004 7:40 pm    Naslov poruke: Odustati ili otimati...??? Na vrh strane Na dno strane

Ako vam se neko svidja i zelite da budete s njim/njom, ali nazalost on/ona ima devojku/decka... Sta biste onda uradili???

Da li ste za odustajanje ili otimanje???

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 18, 2004 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nebih uradila nesto sto nebih volela da meni neko uradi..
Ako je zauzet odustajem...
Jedino ako je u pitanju kratka avantura..ali i tu bih razmislila))

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 18, 2004 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako bih izvela da ga otmem????????????????? uz otkup ili sta?

ja bih se `ponudila` pa ako hoce-hoce!!!!

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 19, 2004 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je neko okupiran emocijama za drugu osobu, ne bih ga uzela ni u vidno polje, a kamo li u razmatranje u tom smislu...dakle, ne bih ga ni gledala u kontekstu da li mi se dopada....jer bi već bio "zabranjen"!
Nemam ja tu šta da tražim...
...a da neka devojka, ili žena, uopšte neko, bude nesrećan zbog mene, to tek ne dolazi u obzir....
...čak i kad nema devojku, ženu, kad nije zauzet...nisam baš borben tip...ja lepo kažem ili pokažem šta ima da se kaže, pa onda ti dečko vidi šta ćeš s tim....
ali, ako me na prvu odbiješ, nema nazad, ne vraćam se!

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 19, 2004 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

the_cica je napisao/la sledeće:
...ja bih se `ponudila` pa ako hoce-hoce!!!!

the cico, ista si ja!
šta bre ima da se otimamo, nije to sapun, u jeeee....

Wink

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 19, 2004 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma otimao bi se
ako nije nista ozbiljno a da nekome nanosim boli to nebi radio

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 20, 2004 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada se ni za sta nisam otimala za dechka ponajmanje...nije jedan jedini...a i slobodnih ima na pretek..Ako ima devojku ja sam tu visak..a posto ne volim da sam visak ja se tu lepo ne bih ni petljala..A iskreno ne bih necije suze da nosim na dusi..dovoljno su mi teski sopstveni gresi i suze...

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 20, 2004 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da nije u redu misliti samo na sebe i kvariti nekome nesto lepo samo da bi zadovoljio svoje potrebe koje mogu lako za kratko vreme da se promene. Lepo je i Jana napisala gore da ne zelim da radim nekome nesto sto nebih voleo meni da se uradi. Ako se ipak desi nesto sponteno..neplanirano...neki boom...nesto sto nebih mogao da zaustavim a ni ta druga osoba....onda bi prepustio sve slucaju i odluka bi pala na nju.

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 26, 2004 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako je ruzno otimati,jer znate ono:OTETO PROKLETO!!!Tudje necu,svoje ne dam i to je to.... Wink

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

esc
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 22 Sep 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 26, 2004 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je mi je taj neko prijatelj naravno da necu nista preuzeti, ali ako lika nepoznajem naravno cu da pokucam da "otmem " (pokusam da suvam ribu) pa sta bude bude.

krimhilda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Sep 2004
Mesto: podgorica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 28, 2004 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ipak za odustajanje...uima toliko drugih ,slobodnih,mozda i mnogo vrednijih ljudi koji svijetom hode...vrednijih nase paznje...

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2004 10:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Wow! ...sve moralista do moraliste, bog te.....lično ne umem da "otmem" ni ono slobodno, kamoli "ivolvirano" Wink , ali ukoliko žudim (verujte, retko mi se dogadja), svakako ne dižem ruke na pola rabote jerbo tu postoji neko drugi.... Nisam ni razvratna, ni bogohulna, ni hladnokrvna, ali sebična jesam....izvin'te, madam! Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Odustati ili otimati...??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Strana 1 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon