:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pod uslovom da imate dovoljno novca, najbolji potez bio bi da otputujete na neko romantično putovanje. Evo deset najromantičnijih destinacija na svetu, a vama ostaje samo da se odlučite za neku od njih.
Grčka ostrva su idealna za neženje, ali i parove koji žele da uživaju u čistoj vodi, izvanrednoj hrani i prelepim, romantičnim zalascima Sunca.
Kažu da ko jednom poseti Maltu uvek joj se vraća. Posebno je popularna među tek venčanim parovima.
Jeste da je Mocart rođen u Salcburgu, ali je s razlogom umro u Beču. Bogatstvo istorije i kulture jednog od najstarijih gradova idealno je za umetničke duše.
Zbog prelepih plaža i izletišta, mnogi zaljubljeni parovi sve češće posećuju Portugal.
Iako je jedna od najskupljih destinacija, Pariz nikada neće prestati da bude među prvima na listi najromantičnijih mesta za dvoje.
Venecija je, iz istih razloga kao i Pariz, uvek bila idealno mesto za zaljubljene parove, a i gde drugde još možete da se provozate u romantičnoj gondoli.
Turska je poslednjih godina jako popularna. Zbog svoje istorije, ali i prelepo uređenih plaža i savršene usluge koja gostima ostavlja samo uživanje u lepotama ove zemlje.
Argentina je takođe na ovoj listi, između ostalog, i zato što tamo možete da posetite i najnižu tačku Južnoameričkog kontinenta.
Jedno nezaboravno, avanturističko i romantično putovanje čeka vas u Maroku, u zemlji peščanih pustinja. Zato posetite Kazablanku.
Bora-Bora sa svojim peščanim plažama, kristalnoplavim morem i grandioznim vodopadima učiniće vaš odmor nezaboravnom avanturom.
Izvor: Krstarica
Koje su za vas romanticne destinacije? Da li ste vi (ili neko vas) iznenadili romanticnim putovanjem? Sta je za vas bitno prilikom ovakvih putovanja?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
bitno je da sam sa nekim koga volim, onda mi je sve romanticno
izdvajam iz ove liste Pariz definitivno
sto se mora tice, Nica je idealna za romanticnost
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Listi bih dodala i Prag, nije mu bez razloga dodat epitet "zlatni"... Moj dragi i ja planiramo da ga ponovo posetimo čim bude prilike
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Kao neumorni zaljubljenik u Grčku, izdvojit ću Santorini i Krit.
Usamljene uvale, rezedo boja mora, mirisna podneblja, uličice starih gradova, prekrasni restorani. Ne znam zapravo gdje je ljepše.
A kao ljubitelj svog posla i ostatka svijeta i otok koji bih voljela posjetit sa tom tematikom romantičnosti - Mauricijus.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Hmm... romantična mjesta u čiju sam se romantičnost uvjerio:
Maldivi, Paris, San Francisco, Hawaii, Rim, Firenza, Pisa, Barcelona, Istanbul, Bali, New York, Boston, Montreal...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|