:: |
Dala biste ozenili devojku koja ima previse sexualnog iskustva? |
Da |
|
50% |
[ 29 ] |
Ne |
|
29% |
[ 17 ] |
Neznam |
|
19% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 57 |
|
Autor |
Poruka |
lolcina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Sep 2007 Poruke: 21 Mesto: USA
|
|
Nemojte se zavaravati, jer djevojka vam nikada nece reci pravu istinu o svom sexualnom iskustvu
Mnoge ce ti reci, drugi si, ali nikada neces biti prvi ili treci
OK, sto se mene tice danas je malo djevojaka bez iskustva, pa tako i ne treba postavljati uslova
Uostalom, jos nisu izmislili nikakav brojac koji bi biljezio posjete "mrdusi donjoj"
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Da, ako je volim. Zašto ne?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Uopšte mi to nije mnogo bitno.Najbitnije je da je sa mnom,da me voli i da me ne vara.Šta je radila pre toga...meni nije bitno.Ona svoju prosšlost ne bi mogla da promeni.Jednostavno,bitna mi je zajednička sadašnjost i budućnost,a ono što je bilo pre...ma ko o tome razmišlja ako je srećan u vezi.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
ivance85 .::Cicos Macos::.
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 1252 Mesto: Srbija
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:
Nek je Bog u pomoci takvim curama(dro*ama)... Rolling Eyes
Ima mnogo vise devojaka koje nisu spavale sa mnogo muskaraca, ali samo zbog toga sto nisu imale prilike. I medju njima ima mnogo vecih droljetina nego medju ovim drugim.
Meni to ne bi predstavljalo problem ako je ona sa sobom to rascistila. Ako joj nisam prvi, isto mi je i ako sam drugi i ako sam sto drugi.
Potpuno se slazem sa ovim.....
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
NemanjaSO je napisao/la sledeće: | DAvno mi je neko postavio pitanje i nisam jednostavno znao sta da odgovorim, zato bih zeleo da cujem i vase misljenje!!!
Dala biste ozenili devojku sa kojom je pola grada spavalo? |
Barem se zna da se zasitila hehehehe salu na stranu
Ako sam se zaljubio u nju i da je doslo do toga da je zenim, sto da ne. I to je ljudsko bice, nije zver.
Nego da li biste se udale ako muskarac spava sa pola grada?
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
da da da
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
ne znam.. ne vjerujem.. nije da imam neka 'staromodna' razmisljanja ali ovdje je pitanje: da li bi ozenili curu koja ima (pazite) PREVISE sexualnog iskustva?! Ako se do sad prvise puta... (znate sto) zasto ne bi i od sad? ako je toliko puta promijenila partnera zasto ne bi to uradila i u braku...
eto,to je moje misljenje...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Prochitah pre nekoliko dana "zezanciju". U smislu...
Ako znamo da prosechna duzhina mushkog polnog organa iznosi 15 cm i ako se zna da je prosechno trajanje seksaulnog odnosa oko 15 minuta. I da ti isti seksualni odnosi se deshavaju oko 3 puta nedeljno i da je frekvencija "prodiranja" mushkog polnog organa oko 45 puta u minuti... onda se lako izrachuna da prosechna "devojka/supruga/majka/zhena" - shta god, "godishnje predje" oko 91000 metara iliti oko 91 kilometar.
Ovo parafrazirah, ali tako je nekako zvuchalo.
Sad, da li mozhemo ovako da rachunamo ko je koliko "preshao" da bi mogli da kazhemo da je neko imao "mnogo" seksualnog iskustva?
_________________________________________________________________________________________________
Ostajem pri svojem da je nebitno i da bih je kako ozhenio, tako i njom se ozhenio.
|
|
|
|
vidovic64 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 27
|
|
нити ја знам са колико момака је била она нити она зна са колико девојака сам био ја. то и није толико битно ако све друго у тој вези функционише.
|
_________________ ВИДОВИЋ64 |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
--hell_soul-- je napisao/la sledeće: | ne znam.. ne vjerujem.. nije da imam neka 'staromodna' razmisljanja ali ovdje je pitanje: da li bi ozenili curu koja ima (pazite) PREVISE sexualnog iskustva?! Ako se do sad prvise puta... (znate sto) zasto ne bi i od sad? ako je toliko puta promijenila partnera zasto ne bi to uradila i u braku...
eto,to je moje misljenje... |
E to vec ulazi polako u ljubomoru.
Ali stvarno sad, sta je to PREVISE? Ajde malo definisite to PREVISE!
Da li je po vama previse mozda 20 momaka u godini, ili 3 momka odjednom tj. u jednom cugu u godini?
Pa mozda se zaljubila, hoce da bude domacica, one stvari joj je preko glave
Poznajem par takvih (danas) zena, koje su verne svojim muzevima, i svu paznju posvecuju deci svojoj.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Daaaaaaaaaaaaaaa oženio bih je...Ali nažalost nisam...Samo ne znam kako se to može izmjeriti...
Mislim znam kako se može ocijeniti dali je neka djevojka seksualno iskusna...
Seksualno iskusna djevojka,ne mora da bude žena koja je spavala sa 50 muškaraca.
Ili K****,seksualno iskustvo može da se stekne sa par promjenjenih partnera...
I neke žene su bolje u krevetu,tj znaju kako da odrade dobar posao u krevetu
a da nisu promijenile mnogo partnera,dok recimo neke žene i pored toga što mjenjaju svakodnevno partnere,jednostavno nisu talentovane...
Neke žene se rađaju sa tim u sebi...A mijenjanjem partnera samo
usavršavaju svoj "talent"...Ja bih radije ,ili više volim da spavam sa ženom koja je talentovana,nego sa seksualno neiskusnom ženom...Svejedno će da stekne iskustvo i ako ga nema,ali nekako ne volim da igram ulogu instruktora u tim stvarima...
Ustvari to mi nije bitno,toliko za brak,jer žene su tooo,ako me poštuje i ne stiče još iskustva pored mene,onda je ok...što u većini slučajeva i bude kada ove žene o kojima je postavljeno pitanje uđu u brak,baš zbog tog iskustva,su dosta vjernije u braku...
Imam nekoliko prijatejica koje su u braku u koji su ušle sa mnogo seksualnog iskustva,imaju djecu i ne razlikuju se uopšte od onih koje su manje iskusne,stim što ne varaju svoje muževe.Ali takođe poznajem popriličan broj osoba koje su kao fine djevojke ušle u brak,paaa sad nisu uopšte fine.
Mada to ne mora da ništa znači sve je to do osobe i njene glave,tj do onoga u glavi...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
miloos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 31
|
|
ma daj...po meni je to glupost...
mislim okey,ne trazim ja sad da udje nevina u brak,to je normalno bar po meni da nije nevina...sto bi rekao sad neko...nek me izivini mrzi me da ga potrazim da ga citiram ako nema malo iskustva ne moze da se zadovolji samnom isto kao i ja sa njom
al sad da bude tolika dr*lja pa da spava sa pola grada...hmmmm ma da kako da ne !
sta teba da setam sa zenom i sad u sred trga neki luuudak dobaci...ortak BiiiiP sam ti zenu !!!!!!! zamisli te to sad....!!!!
ili kao u citulji za eskobar...
"Brate jel se ljubis sa njom u usta...
da brate,sto?
pa jel si osetio?
sta brate?
pa ukus moje ki*e!!!"
aaa sta sad kazete na ovo...glupost,moj glas ide za NE jer losih navika je se tesko odreci...nikad se ne zna...one se same vracaju nazad u zivot i traze vas
treba da se zaposli i tamo sa sefom ovo ono...nikad se ne zna...
nadjete neku finu i dobru i koja ima isa interesovanja ko vi...ne mora da je je*e pola grada pa da sad bude "iskusna"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|