:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
imam nekoliko svezih iskustava sto se tice prijateljstva
strasno... covek da ne poveruje...
zivis u ubedjenju da ste prijatelji... a ono u stvari niste...
malo je reci razocaranje...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
desilo se, dešava se, to je normalno.
ali osječaj nikad nije dobar, naprotiv, nikako se tad osječam. baš izigranim, ko da me je Ronaldinjo prediblo u finalu SP, sramota, razočarenje. Osječaš ko da si sam na svijetu.
Ne valja ni malo, a šta činiti, kako prepoznati to. I jedno i drugo nema odgovora, i več je milijon puta rečeno: Što nas ne ubije, ojača nas!!!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
kada te prijatelji sa kojima se druzis vise od pola svog zivota razocaraju.... svasta ste preziveli zajedno, mnogo go.... pojeli, i dobro i lose.... jednostavno nema ih. zasto?
ne smatraju da je potrbno i kada je najlosije da budu tu ili ko zna iz kog razloga... nemaju osecaj.
sta reci... to nije razocaranje... to je teska uvreda.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | sta reci... to nije razocaranje... to je teska uvreda. |
Uvreda mog intelekta i nipodaštavanje moje duše. Stoga ih i ne zaslužuju. Niti su ikad zasluživali.
No, neka im na čast služi, ja se nikada ne kajem, moje oduševljenje i posvećenost bejahu iskreni i čisti, kao i savest, pa ma kako je - da je, život ide dalje.
Ima ona narodna 'Da je vredelo - još bi trajalo'
I, da. Nije 'Ko zna za šta je to dobro...' Znam za šta je to dobro. Tj. za koga. Za mene na 1. mestu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
nije uvreda nego cista nemarnost, sta ces takav je zivot
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nekako je sve tako talasasto u zivotu, sve ide gore-dole, ta klackalica se prosto podrazumeva. Suprotnosti stoje tu bas da bi pokazale ono "bitno" i onu drugu krajnost pod pravim osvetljenjem
Posle najveceg odusevljenja uglavnom me je dohvatilo to gramzivo razocarenje, ili bar neka sitnica koja bi pomutila tu euforiju. Mozda sam samo ja baksuz,moza ona Marfi ima da kaze nesto na tu temu, ali da se iznova ponavlja- to je sigurno!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Slažem se sa koleginicom iznad... U životu postoji neki balans, kome sve nekako teži... Prirodno je da u životu postoje oduševljenja, ali i razočaranja. Sve je to sastavni deo iznenađenja koje nam život pruža, kako pozitivnih tako i negativnih. Neko bi rekao - prestaću da se oduševljavam i da se nadam da bi mi se i razočarenja smanjila... Po meni - to je veoma pogrešan pristup. Nadanja i oduševljenja nam daju životni elan, volju i snagu da izdržimo udarce koji će se eventualno desiti u budućnosti, jer posle svake kiše kad-tad mora sinuti sunce...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
razocarala sam se samo u jednu osobu.. i kad sam to shvatila, dala sam sve od sebe da se odaljim od njega.. a u prijatelje se nisam nikad razocarala i nadam se da necu.. bar ne u najblize prijatelje
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
desavalo se.. i desilo se pre jedno pola godine... totalno sam odlepila za deckom i sve je lepo i islo dok mi nije poceo praviti ljubomorne scene.. a nije mi ni bio decko vec samo prijatelj
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ne oduševljavam se, mislim mozgom - ne srcem. Takav mi horoskop - kažu.
Ne idealizujem nikoga, dajem sebe kakav jesam. Nekada vragolast - veoma, nekada ozbiljan i, kojim slučajem, nadrndan - takođe veoma. Ukratko i šturo opisano.
Pomaže mi ta moć razmišljanja bez trunke emocija, daje mi mogućnost sagledavanja činjenica i ničeg drugog. Većina me smatra hladnim, tajnovitim/tajanstvenim, muljatorom, i svakakvim drugim. No, boli me "rame" za to. Znam da će jednog dana shvatiti da sam davao sebe za sve, za poznanstvo, drugarstvo, prijateljstvo, vezu...
Potom će biti u sebe razočarani. Neću se ni osvrnuti, Samo ću se osmehnuti.
A da se ja razočaram - ne.
Jer kako seješ, tako žanješ - obično.
Ne oduševljavam se. Znam da cenim, da poštujem... Nekada ostane samo poštovanje, ali to je druga priča, priča bez razočarenja.
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Osobe se upoznaju tokom celog zivota .. nikada se ne moze o osobi znati sve odjednom .. znaci zato i postoji nesto sto se zove " vreme " i znaci treba osobi dati vremena ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Svima se to desava. Nebitno u kom obliku, prijateljstva, ljubav, nebitno. Razocarenja je uvek bilo i uvek ce biti. Najvise se razocaramo kada od nekoga previse ocekujemo. Mislimo da tu osobu poznajemo i da znamo kakva je i onda kad ne ispadne onako kako smo ocekivali onda se razocaramo.
Meni se to desavalo milion puta, pa cak i sa najboljim ortacima. Sada vise nista ni od koga ne ocekujem. Prihvatam ih onakve kavi (kakve) jesu, pa kako bude bude...
Mislim da postajem ravnodusan...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|