:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Čitala sam postove ovdje i pročitala da je netko napisao da je legenda.
Meni lično nije baš legenda, ali ga obožavam više od bilo koga.
Jel sad jasnije?
|
|
|
|
|
|
mimy616 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 80
|
|
najbolje pjesme su mi sverc-komerc, prziii i trpaj
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
edo majka ....je za mene zatucana seljacina sa tupavim pjesmama, ne volim ni ostale domace repere jer su forseri i seljacine sa tupavim pjesmama a edo majka je prvi na ljestvici onih koje ne mogu smislit =P
PS: ah pardon izostavila sam jedno a u majka
|
|
|
RODJAZMAJ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 23
|
|
nije los!Slusao sam ga na exitu ali nasi su mi bolji pogotovo bg sindikat
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
poison je napisao/la sledeće: | edo majka ....je za mene zatucana seljacina sa tupavim pjesmama, ne volim ni ostale domace repere jer su forseri i seljacine sa tupavim pjesmama a edo majka je prvi na ljestvici onih koje ne mogu smislit =P
PS: ah pardon izostavila sam jedno a u majka |
Pa, netko voli slušat Kurtu a netko Murtu. Tak da za takvim riječima nema potrebe ( mislim na ,seljačina,).
|
|
|
|
|
|
a*l*e*x*a*n*d*r*a Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2006 Poruke: 37
|
|
Ma **CAR** je!!!
Omiljene pesme su mi Prikaze,Prziiii i No Sikiriki
|
|
|
boOmFunK_Mc`s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 31
|
|
Vashe mishljenje o owoj pesmiiCii??Po meni je extra,extra,extra...i nekako mi je autobiografska...hehe....
PooZzzzz
|
_________________ ...I waNNa touCh yOuR souL... |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
bas sada slusam tu pjesmu
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Super mi je Edo, volim da ga slusam, najvise mi se dopadaju "Prikaze" i "Bomba"..
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Nisam čovjek koji voli rep, al ako slušam, slušam svog jarana ovdje u Sloveniji i Edu. Poštujem ga jer je još uvjek Bosanac, pa nek živi u Purgerlandu i nek' voli Dinamo, al je još uvjek Bosanac. Pjesme su mu dobre, produkcija jaka, rime su na mjestu i bar kod njega nemam osječaj da je priču skratio, da u jednoj pjesmi odslušam čitavu priču koju želi da nam kaže. Sve u svemu, dobar mi je!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ne slusam takvu "muziku", al Edu volim da cujem. Postujem njega i njegov rad. Nije isfoliran, a ima i zanimljive tekstove. Ma stvarno je MAJKA...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|