:: |
Autor |
Poruka |
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
Je l' ima neko pesmu "Zaljubljena srca dva" uzivo?
|
_________________ "Mudar čovek ne kaže sve što misli, ali misli sve što kaže" |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ako neko ima, poslaće ti ako ostaviš e-mail
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Ukoliko mislis na izvodjaca po imenu Sajo Kapic, onda imam pesmu za tebe, a u slucaju Serifa Konjevica i drugih, za sada nemam dobrih vesti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne znam cija je pesma ali znam da sigurno nije od Serifa Konjevica. Sinoc sam cuo tu pesmu u kafani, ide ovako: "Doslo doba, moja mila majko, zaljubih se ja u lice njeno... okice zelene i uvojke plave, majko, njene... zaljubljena srca dva, to smo majko ona i ja, zaljubljene duse dve, ceo zivot......"
rade90scg@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Gle' ovako, Rade, ja ti saljem g-dina Kapica, a ti proveri da li je to ta numera (uzivo). Nasao sam istoimene interpretacije jos neke gospode: Halida Beslica, B.C. i Bucka, Duleta Milivojevica... Dule je ispao, jer sam nasao tekst njegove pesme koji ne odgovara tvojim navodima... Za ostale ne znam, a imam samo Sajinu verziju, za sada...
Preslusaj, pa javi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Preslusao sam pesmu, nije Sajo Kapic. U medjuvremenu sam saznao ko je izvodjac. Srecko Didanovic Sevac. Samo jos moram malo da se pomucim da nadjem pesmu.
Hvala na pomoci...
|
|
|
|
|
|
|
|
Nema na cemu, zaista. Pokusacu da je pronadjem, i cim se to desi, pisem ti. Ti, ukoliko dodjes do nje pre toga, javi.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jel ima neko pesmu "Cetiri strane sveta" od Vanese ali da je peva Zeljko Vasic uzivo?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|