www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Insajder
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 8:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast sa 17 godine Sudija

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledam ''Insajder'' malopre i mislim se da l' onaj Ćurković,stvarno misli da je prosečan čovek u Srbiji debil pa da mu poveruje u njegovo poštenje i poštenje Zečevića i Bjekovića?

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se s tobom Dzoni .. iako nisam gledao najnoviju epizodu mogu samo reci da je Curkovic u prosloj epizodi bio veoma sumnjav Cool

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brate,evo gledam reprizu,ovaj Ćurković,stvarno nije normalan.Ja...ja...razumem da neko pokušava da se izvuče,ali,daj,bre,stvarno,čovek me prosto nervira svojom ''naivnošću''.'Ajde,neka mi neko objasni na šta je potrošeno npr. 28 miliona maraka za Kežmana?

Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pazi .. samo mu pogledaj facu dok prica i sve ce da ti kaze .. vidi da se covek nasao u kandzama i sad ne zna kako da se izvuce .. a pogledaj recimo Acu Bulica dok prica i ove ostale .. boli ih uvo .. sve crno na belo .. onaj is FS Vojvodine mi je najbolji

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pixia sad čuvaju samuraji... ali gde ode ovaj naš fudbal sa tom taktikom prihod rashod, umesto da se pojačavaju klubovi mi prodajemo igrače u bescenje u stvari svako se tu ogradio. njegoš, drulić, atletiko, lepe su to pare... sve u svemu u zadnjih 10 godina 100 miliona dm prošlo kroz kase.
kao da gledam godfathera svi petljaju sa zakonom, važno je da je ćurković otvorio hot-line

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,ljudi,pazite:Pare od Kežmana su trebale da odu za postavljanje novih reflektora,a reflektora nema.Pa za sve plate,održavanje terena i celog stadiona,ne treba viče od 5 milona evra godišnje.Pa gde nestade ostatak?
Mada mi je Binić,pravi ''biser''.Čini mi se da čovek ne zna o čemu govori.Kao klub traži za igrača 2 miliona evra,a kupac skupi od svojih akcionara npr. 5 puta po 2 miliona,tj. 10 milona evra,plati drugom klubu tih 10 miliona i odmah mu se vraća 7 miliona,a klubu ostaje 3 miliona,milion više nego što je tražio.A gazda ovog drugog kluba,onih 7 miliona prisvaja za sebe,a mali deo od te sume vraća akcionarima... Shocked ...ja...ja...ama...ljudi o čemu se ovde radi.Ovde neko(konkretno u ovom slučaju Binić) nas pokušava da j..e u zdrav mozak.Definitivno.

Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a to znači da i direktori stranih klubova uzimaju pare i to nigde nije zavedeno. sklopio je ugovor za 3 miliona a ovih 7 idu u njegov džep, tu je ojadio svoj klub.
klubovi falsifikuju obeštećenja i uzimaju te pare sebi.
primer njegoš koji nije imao blage o ovom njegov transfer u atletiko vredeo je 7,5 miliona, od toga navodno klubu otišlo 4 m a 3,5 njegušu koji te pare nije ni video. on je nešto keša dobio od novog kluba i svi srećni.
a što se tiče reflektora to su krivi ovi iz eps-a nisu poslali električara Mr. Green

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesto sam sa drustvom polemisao pre neko vece u zadnjih nekoliko godina jos od 'ere' Kezmana i Dulica,Zvezda i partizan su imali prihod od transvera oko 150mil. Shocked a oni mi se zale na reflektore i stolice i plate igraca...a zeko gradi nekakav stadion od kad znam za njega i nikako da ga sagradi,brate za to vreme su vembli mogli da naprave,ali to ti je to 10% od transvera u kasu,kusur (90%) u dzep...

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubo .. ocigledno da nisi upucen .. sto se tice tih para to je sve odlazilo mafiji posto su oni bili glavni koji su se pitali gde i sta ide .. znaci zato se stadioni nisu gradili i zasto su stadioni onakvi kakvi su ..

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

13. februar 2008. | Izvor: Sportski žurnal
Zečević za SŽ: "Preživeću i ovo"
Prethodnih dana, a posle hapšenja čelnika Vojvodine i Crvene zvezde, mnogo se govorilo o nastavku privođenja, a prvi na meti navodno su bili članovi nekadašnjeg rukovodstva Partizana. Javnost je imala različite informacije o njihovom odlasku iz zemlje, kako bi izbegli hapšenje. Ipak, tu priču u Sportskom žurnalu demantovao je nekadašnji generalni sekretar "crno-belih" Žarko Zečević.

"Evo me u kancelariji, u Beogradu, mirno radim svoj posao i nemam nameru da se uplićem u medijske insinuacije", kaže Žarko Zečević ekskluzivno za Sportski žurnal.

Čovek koji je prethodne 22 godine proveo na funkciji generalnog sekretara fudbalskog kluba Partizan, pre nego što je prošlog leta podneo ostavku, demantovao je da je prethodnih dana boravio u inostranstvu.

"Iz Srbije nisam izlazio", naglašava Zečević.

U prethodnih 14 dana policija je privela bivšeg predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, sudije Mihajla Jeknića i Borislava Kašanskog, kao i nekadašnje čelnike Crvene zvezde Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića, o čemu Zečević ne želi da razgovara.

"Zašto bih bilo šta komentarisao u ovom trenutku? Mediji su me prethodnih dana uhapsili i osudili, a uz to su pisali da sam pobegao iz zemlje. Nema smisla. Preživeo sam mnoge neprilike u životu, prebrodiću i ovu", kaže Zečević.

Inspektori za privredni kriminal pokupili su početkom decembra kompletnu dokumentaciju o finansijskom poslovanju Partizana, ali se još uvek nisu oglasili.

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E moj Zeko .. ne gine tebi hapsenje .. pazi sta ti ovaj delija kaze .. Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Insajder Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon