:: |
Autor |
Poruka |
MilanJovanovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 11 Nov 2007 Poruke: 21 Mesto: Zell am See, Austrija i Kuršumlija, Srbija - SFRJ
|
|
Šta mislite o Petri Ivanović?
Ona je izdala 26. juna. 2006 god. njen album za Gold Music Produkciju (ne znam koji je album po redu).
Pesme, Metafora i Oltar su se odvojile i postale vec veoma slusane pesme.
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pošto nemam šta pametnije da komentarišem,'ajde da prokomentarišem ovo.Ne znam koje tekstopisac pesme ''Metafora'',ali to je definitivno jedan od najidiotskijih tekstova,koji su napisani u poslednje dve-tri godine.Pevačica mi deluje na sceni nekako zbunjeno i ''nedefinisano'',totalno bezlično,kao da joj kamere smetaju,prosto,mislim da ovaj posao nije za nju.Gde,čoveče,''iskopa'' ovu pevačicu?
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slazem se sa postom iznad, zbunjena, slogirana, kao s Marsa da je pala
nit teksta nit melodije, ama bas nis'
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|