www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic na 10-om spratu......!!!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 5:03 am    Naslov poruke: Jugovic na 10-om spratu......!!! Na vrh strane Na dno strane

Bravo ljubavi

Stvarno si nebeska munja djavole jedan

Sta da ti kazem i sam znas sve

Ponekad mi svaki trenutak na sajtu ulepsas da sam presreca

Ponekad me iznerviras da mi dodje da bljujem vatru

Svaki tvoj post je zlata vredan na sajtu

Zato si ti moje

SALJEM TI NAJSLADJI POLJUBAC NA SVETU ZA TVOJ 10000 POST

PS.Koliko samo noci neprespavanih zbog tvoje pricaonice eh....

Ali to nije razlog da mi nepopijemo sta

Tvoja Jana

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 5:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PUNO TI HVALA...
... za ovu prelepu cestitku, za mnogo lepe reci koje si nasla... ma jednostavno za sve... Exclamation

Ne mogu da ti opisem koliko sam sad srecan a svi ovi 10.000 postovi nista ne vrede kao ovo drustvo koje sam ovde na sajtu steko i upoznao!

Znam da sam nekad komplikovan (ne samo tebi), ali takav sam... iz ove koze u drugu ne mogu... umem da nekoga nasmejem, raztuzim ili iznerviram ali ovo zadnje nesvesno radim!

A "uspeh" Pricaonice nisam ni ja ocekivao ali ja cinim najmanji deo, jer svi ulaze u nju i zezaju i druze se sa nama...!

Pravo da ti kazem, ne znam ni sta drugo da kazem... jako si me obradovala i mislim da reci nebi ni mogli da opisu ovaj osecaj koji trenutno dozivljavam.

Nadam se da ce jos neko da se seti da mi ovako lepo cestita iako je svakome dojadilo svakih par dana da mi cestita, ali mislim da je ovo ipak nesto posebno! Wink

Srecooo, najveci poljubac za tebe :155: :blowkiss: ... a sve ostalo sama znas Exclamation

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 5:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema na cemu ljubavi

Ljubi tebe tvoj andjeo 10.000 puta

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 5:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Batooooooo. Samo napred guraj, jos cesce da te vidimo u pricaonici i forumu.....cmokic od tvoje seke Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 5:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohhh mora da sam najsrecnij na svetu...

10.000 poljupca od mog andjela i Cmokic od moje male seke... Embarassed

Hvala Seko... ce da vidimo koliko cu jos da (do)guram....! Wink

Nightmare
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 26 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 8:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Jugo. Ti radis ko na struju. Mada mislim da cestitke kada je ovakav broj postova nemaju neki poseban znacaj sem da te pozdravimo. Sledeci put cestitam 20000 jer ako ovako nastavite, ja cu cestitajuci da naguram 10000 postova. Very Happy Very Happy Very Happy

P.S. Ajde bre dolazi ovamo da igramo taj sah! 8)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 8:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HVALA Kosmar

Polako ali sigurno verujem da jesam struja... sav energije, radim i radim, pisem i pisem, i nekad se desi da se struja iskljuci! 8)

Jos bolje ako naguras do 10.000 postova, nista ti nebi falilo, iz iskustva pricam! Razz Laughing

PS: Hmmm pa uskoro dolazim za SCG i u NS, pa kad mozes svrati u NS sa malisanom! Wink

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 8:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitkice i od mene! Very Happy Svaka cast! Very Happy

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 8:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala i tebi Boginjo...

... vidim da ce ova cestitka proci kao i sve ostale! Rolling Eyes Razz

Smorio sam Vas ocigledno sa postovima... Confused

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam jugo!!!!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala zilika! Wink

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 10:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa smorio si nas nego sta.... Razz Razz Razz
svaki drugi dan ti pisemo cestitke....dokle bre vise....aj smanji gas...da mi malo predahnemo.... Razz Very Happy

cestitkice od mene...i da se ne ponavljam kad sve znas..... Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic na 10-om spratu......!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon