:: |
Autor |
Poruka |
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74
|
|
Od novih je Yamaha R1 bez premca a od malo starijih to je bez premca Kawasaki ZZR 1100
|
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
|
|
|
adamovicivan2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 67
|
|
e ovo se zove umetnost
edit by miskopisko:
Molim clanove da napisu i zasto su se odlucili za bas taj model,ovo je forum gde treba da prosirujemo svoja znanja,tako da ubuduce,ali zaista,svaki post koji ne bude imao i objasnjenje,bice obrisan.Ovo stupa na snagu odmah!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Kawasaki_Tengai_650 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Avg 2007 Poruke: 2
|
|
Imam 17god i vozim jedina u gradu motor od 650cc,za koji mislim da je sasvim ok,enduro je,a posle njega najvise volim kawasaki zx-14r od 1359cc...
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Opa! Verujem da bi bilo jako zanimljivo videti jednu curicu na enduro motoru Mada, pre bih rekao da ti motori nisu za gradsku voznju vec za vangradsku
|
_________________ Master |
|
|
|
|
elena.kostova Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Avg 2007 Poruke: 22 Mesto: bitola
|
|
|
|
|
Kawasaki_Tengai_650 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Avg 2007 Poruke: 2
|
|
samir2210 je napisao/la sledeće: | Za mene Hayabusa ima naj bolje Motore! |
malo si se decko zajebao,hayabusa je model marke suzuki,koji ima naziv gsx1300r limitirano izdanje u biserno beloj boji,suzuki hayabusa za 2008 godinu izlazi u tri boje:crna, tamno plava i narandžasto crna,saagregat ima zapreminu 1340cc,198ks,za jednu ks vise od kawasaki zzr1400,dva diska precnika 310mm koji su za 500g laksi od starih,ima 220kg za 5kg tezi je od kawasaki-ja...
mogu jos mnogo toga da ti kazem iako sam zensko znam mnogo vise o motorima nego ti,zato zamolicu te nemoj da ti izleti da je hayabusa marka,hayabusa je model marke suzuki,smejace ti se ljudi...
pogledaj ispod sta su motori
zadnji crveno beli je moj kawasaki tengai 650 kog ja sa ponosom vozim...
|
|
|
|
|
|
ZGboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2007 Poruke: 17
|
|
|
|
|
deja990 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2007 Poruke: 2
|
|
neman omiljeni ali bih voleo
yamahu r1 ili suzuki k5
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Suzuki GS 650g KATANA '85 - 75KS, ide nesto preko 200 km/h. Udoban i pouzdan motor za put, a pogodan i za ljubitelje brzine...
Honda CBX 1000 - 6 cilindara, 105KS, ide preko 240 km/h, klasican "naked-bike" sa jako lepim performansama...
Kawasaki GPZ 750 uni-trak - 90KS, ide preko 250 km/h, do pre par godina drzao rekord ubrzanja na 400m (inace motor iz 1985.)
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Dragan.77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 31
|
|
Ljudi moji, meni su svi novi motori odlicni.
A ja vozim Kawaski Z1000
|
_________________ Takav je zivot, cupav i dlakav a
kad ga obrijes onda je nikakav |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ja trenutno vozim Jawu TS 350...
Mada sam skupljao pare i trebalo bi u skorije vreme da kupim Suzuki GSX 400 ili Suzuki GS 500e...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|