:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Jerotije - opet generalizacija Jesi ti to oshao od osobe do osobe i utvrdio da se svima deshava?  |
Ne, ali to sto ti govoris je generalizacija. Ja spomenuh statisticara, a kod njega nema generalizacije nego neke tamo devijacije i sta ti ja znam (davno bese kad sam polagao statistiku ). I to ne znaci da se desava svakoj devojci isto. Mozda je kod neke obrnuto kao kod mene. Ali, opet kazem, postoji ocigledna zavisnost broja udvaraca u odnosu na trenutni "status" devojke.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Citat: | Ali, opet kazem, postoji ocigledna zavisnost broja udvaraca u odnosu na trenutni "status" devojke. Wink |
A di je grafik ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Opustish - ne preopterecujesh se previshe "zakonima"
|
U redu je, dušo, ja se prva ne opterećujem tim stvarima, to je sigurno, samo sam pokrenula meni interesantnu temu upravo da bih tu stavku koja možda druge opterećuje okrenula i na šalu, da se ne bi svi depresirali kad im nitko ne prilazi.
To su sve normalne stvari u životu , samo sam primjetila da se to događa mnogim ljudima oko mene , naravno da ima milijun razloga, i hvala Bogu pa nam se događaju ne uvjek svima iste stvari i možemo razmjenjivati iskustva pa je tako i ova diskusija nastavljena
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|

|
|
A mozda se odgovor krije ovde.
Postavljena: Sre Jan 30, 2008 10:48 pm Anđela je napisao/la sledeće: | Kada sam sama neko vrijeme, obično mi se događa da mi ama baš nitko ne prilazi dulje vrijeme Ako se i dogodi, to su momci u najčešćem broju slučajeva koji mi se, eto iskrena sam, ne svide mi fizički ni psihički
Kad se dogodi da imam dečka, ali uvijek oooooobavjezno tad, ni prije ni poslije, samo TAD! prilazi mi brdo tipova non-stop i to jako lijepih, interesantnih, pamjetnih! Svi samo tad!
Zašto to??
Događa li se to i drugima, ili sam kao i obično izdvojen slučaj?  |
Postavljena: Sre Feb 06, 2008 3:10 pm Anđela je napisao/la sledeće: |
Evo sad nemam momka i nitko mi ni ne prilazi, opet sve isto
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|

|
|
Da, i? Nisam napisala oglas traži se živ ili mrtav
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Da, i? Nisam napisala oglas traži se živ ili mrtav  |
Ko se trazi? Ovaj sto je pobegao?
Hteo sam da kazem da se mozda, za tih par dana koliko imas decka desi da se obuces, nasminkas, sredis bas po ukusu pravog muskarca.
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Hajde sad malo da se vratimo na temu... Hvala...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|

|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Hajde sad malo da se vratimo na temu... Hvala...  |
Svo vrijeme se radi o temi koju sam postavila.
Jerotije, moguće je, ali rekla sam negdje da se ne sređujem samo tad, nego uvjek. Eto priznajem, uvijek volim da sam i lijepo obučena (osim kad sam doma) ne mislim pod time šminku jaku i to, nego jednostavno da se osjećam lijepo i bez dečka i s njim.
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Da, ali da li se isto oblacis kad imas decka i kad ga nemas? Kad si slobodna verovatno se i oblacis slobodnije, a to neke momke zna i te kako da odbije.
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|

|
|
Ja se zapravo nikad ne oblačim slobodnije. Ne znam što je za tebe ,,slobodno,,
I kad imam i kad nemam dečka, na primer, volim obući minić. Ne raspojasani i raskalašni minić na kojem samo što ne piše ,,Nemam ja frajera, samo ga tražim,, nego uvijek u nekim granicama normale.
Oblačila sam prije izazovnije stvari. Volim ih i sad, pitaj Alexa koliko puta sam napisala da idem vani golih leđa Ali ne zato da bi našla tipa, nego jer sam tak raspoložena.
Takva tura.
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Relax and play it cool...  |
Ali ipak si pročitao i sjetio se da nisi dovoljno o meni brinuo kad je trebalo Šalim se!
Dakako nego play it cool.
To sam i htjela reći svime ovim. Postoji to nešto u nama kad smo u vezi.
Ali htjela sam reći svima koji nisu a opterećuju se time, da se ne brinu, uvjek će netko naići iako se čini da neće.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|