:: |
Autor |
Poruka |
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
I sama se nekad oblacim na brzinu, pa stavim na sebe prvo sto mi dodje pod ruku. Takodje ovi novi modni trendovi su mi sve gori i gori.
Meni se ne svidja kad punija osoba obuce majicu sa vodoravnim (poprecnim) prugama ili mrsava osoba hlace sa vertikalnim prugama.
Kad osoba na sebi istovremeno ima vise boja nego djecija bojanka.
Kad osoba obuce kratku suknju, a na nogama prasuma.
Kad cura obuce majicu na bretele, a ispod pazuha suma.
Elegantne cipele na sportsku kombinaciju ili sportska obuca i patike na elegantnu kombinaciju.
...
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
maaraa Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438
|
|
Takodjer, hvala na savjetima ali treba ih se i pridržavat!
|
|
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
jako korisno i dobro prezentovano hvala
Zaista nema nista groznije od nejednako nanesenog pudera sa jasno naglasenom crtom koja odvaja prirodnu boju koze od boje nanesene na lice...to mi je bas odvratno...a takvih je nazalost dosta...Ili kad stavi prejaku boju rumenila...nisam protiv sminkanja,upravo suprotno,jako se volim sminkati,ali u granicama prirodnosti...ono ima sminka,ali se ljudi ne prepadnu kad me vide bez nje ko sto se obicno desava tim,nazovimo ih,macama po gradu...
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
problem danasnjice barem kod nas u sarajevu sto djevojke ne znaju razlikovati d nevnu od nocne sminke ma katastrofa
|
|
|
|
|
|
SweetSerbianGirl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 15
|
|
ovi saveti su veoma dobri i korisni nazalost neke devojke upotrebljavaju previse sminke znaci u neogranicenim kolicinama....a sto je najgore ne primecuju to hehe
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
heeh dobri savjeti
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
slazem se sa gore navedenim!u potpunosti se slazem...
|
|
|
kerfija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37
|
|
Kolku ponezno se nasminkas tolku si poubava.Neznite tonovi te pravat pozenstvena.
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
bas dobroo ovoo zaista su dobri saveti
|
|
|
|
|
|
kolly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 69
|
|
super je sve too cemu ste pricale ali mnogi ljudi nemaju pojma kako se neke stvari upotrebljavaju, a mnogi i ne znaju da postoji mleko koje sluzi za skidanje sminke oko ociju, mogli bi da napravimo neku malu skolu sminkanja, i izvinjavam se unapred ako ova tema postoji a ja je nisam videla
|
|
|
|
|
|
Nivi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 24
|
|
Ja mislim da je to sve stvar ukusa, neko voli boje, neko ne... Neko voli ljetnje haljine-neko ne.... Jednostavno neko se osjeća dobro u takvim nekim kombinacijama,ali to se onda i vidi. Najgore je kad to neko obuće jer je takva bila i neka cura u novinama!
Ali isto tako, postoje neka pravila- "za naše dobro"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|