:: |
Autor |
Poruka |
arsen lupen >>uncle Max<<
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586
|
|
Pecanjem se povredjuje drugo živo biće koje ne može da adekvatno uzvrati (da uzvrati bol svom napadaču)... i to sve zbog opuštanja, potreba u smislu hrana je u drugom planu, čak i ako je pustite nanet joj je bol, povreda od udice i pitanje koliko će sa tom povredom opstati... meni se ne svidja
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
ja volim otić i guštat se.... još roštilj neki....
|
|
|
|
|
|
pokojni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
najnoviji hit u svetu pecanja je pecanje iz kajaka i cuo sam da polako kreze i u srbiji to da zazivljava, i da tako nesto postoji i kod nas saznao sam od prijatela koji se bavi musicarenjem.. on vec godinu dana peca iz kajaka u uglavnom mnogo bolje prolazi od ekipe na obali.Ako ste zainteresovani za ovakvo pecanje oavaj ti kajak mozete naci i kod nas
www.mulekayaks.com veoma pogodan kajak za rekreaciju i pecanje....
Potpuno novi tip kajak-kanu .Zbog svojih mogucnosti i karakteristika veoma je univerzalan.Moze biti kajak za more, reku ili jezero.Zbog svoje specijalne konstrukcije verovatno je najlaksi kajak u svojoj klasi.Tezak je samo 18 kg ! Nepotopiv je tako da bilo ko moze uzivati u njemu.Zbog stabilnosti verovatno je najbolji kajak za rekreaciju, pecanje ili porodicnu zabavu.A pored toga stabilnost omogucava ulazak u kajak iz vode sto je redak slucaj sa kajacima.Cena ovog kajaka iznosi 500 evra bez pdv-a.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|