:: |
Autor |
Poruka |
eLmiR_GTz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 29 Jan 2008 Poruke: 72 Mesto: ¤¤> Under the Ground <¤¤
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | velociraptor je napisao/la sledeće: | Dobar rock sastav, kazu da odlicno zvuce uzivo. Sead Lipovaca je dobar gitarista, nije na nivou jednog Tocka i Vlatka, ali je dobar. Imali su odlicne pesme: Zauvijek tvoj, Jedina moja, Krivo je more, Osecam gola si ispod haljine itd.
Po meni najbojli album im je "Konji" kad je Tifa posle razlaza sa Vatrenim Poljupcem otisao kod njih. |
Slažem se sa raptorom. Konji je njihov najjaći album, Tifa pjeva fenomenalno taj album. Po meni Divlje jagode sviraju najbolje rock balade sa ovih prostora. Muzika je jaka i sve je u jednom divnom kompletu zapakovano. Moj favorit je pjesma Osječam gola si ispod haljine. |
Slazem sa vama.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma najaci su
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
imaju dosta dobrih pjesama. obozavam pjesmu mojoj ljubavi.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
pop i rok Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 07 Feb 2008 Poruke: 6 Mesto: sfdsdf
|
|
dobri su.najvise mi se svidja pesma koju je otpevao alen islamovic,motori
|
_________________ javi mi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|