:: |
Autor |
Poruka |
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | Zasto je on uopce opsednut time da li si ti svrsila? |
ospjednut? molim?
da je barem..pa da vise vodi brigu o tome...
u godini dana veze...prvi put mi spomenuo zenski orgazam prosli tjedan
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
|
|
ja mu priznala da nisam dozivila
i uopce nije lose reagirao..naprotiv.rekao mi je da nije ni sam znao
dali sam ga dozivila..i da cemo se ubuduce truditi vise ugadjati jedno drugome...
aaaaa
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dobro je... drago mi je
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
eeee,sto nisam i ja kad sam bio mladji naso tako neku curu....
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Nemoj to da te zabrinjava...Tvom partneru sigurno je neugodno postaviti ti to pitanje, ili je ne iskusan...
Navodi ga na stvari...kao npr poze...sve sto volis i smatras da ti pruza zadovoljstvo, da dodjes do zeljenog Org....
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
|
|
e ovako.u Nedelju nismo imali sex,al smo imali oralni.i mislim da sam ga dozivila,al nisam sigurna
uglavnom nisam sigurna jer nisam imala neke simptone koje ste vi naveli da imas kad svrsis.
nije nesto curilo iz mene..nisam imala grceve dole..al sam se osjecala kaoo da cu ekslpodirati
svakee sekunde..sve me je jace dole dirao..sto mi je godilo..a onda je dosao tren kao da vise nisam mogla..kao da mi je bilo dosta..a za par sekundi..mmm mogla sam jos
uglavnom..ne znam ni sta da mu kazem..volila bi da ga obradujem da se napokon to desilo...al kako kad nisam ni sama sigurna..taj osjecaj je trajao oko 7-8 sekundi....aaa nikad nisam imala boljih 8 sekundi u zivotu
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Citat: | ..a onda je dosao tren kao da vise nisam mogla..kao da mi je bilo dosta..a za par sekundi..mmm mogla sam jos |
--> to je bilo to, kako si opisala.
Chestitam!
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Cestitam baby, postala si ZENA
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
eto, vise se ne opterecuj sa tim, sad mozes da uzivas
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mislim da ces tesko doziveti orgazam tokom seksa ako imas na umu dal ces i kako ce da izgleda, znaci samo se opusti
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Imam i ja taj problem.. Nikad nisam doživela orgazam kada smo vodili ljubav Ali imam neki osećaj da sam na 7-om nebu al ne osećam kontrakciju mišića..
Al dok se sama mazim uvek doživim..
Kada sam sa njim mi je malo neprijatno da me gleda,a zajedno smo 3godine..Sramota i još nisam sa njim doživela orgazam a tako bi volela
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Al dok se sama mazim uvek doživim..
Kada sam sa njim mi je malo neprijatno da me gleda,a zajedno smo 3godine..Sramota i još nisam sa njim doživela orgazam a tako bi volela |
Možda previše brineš i razmišljaš o tome. Opusti se i doći će samo po sebi. Trebaš se potpuno prepustiti doživljaju i ne trebaš se sramiti ničega. Zašto samo on da uživa kad možeš i ti?
Imala sam i ja problem sa tim, ni ja nisam mogla odmah doživiti potpuno zadovoljstvo, ali kada sam se opustila, desilo se to, nešto najlepše.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|