www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A pitanje?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:
Zasto je on uopce opsednut time da li si ti svrsila?

ospjednut? molim?
da je barem..pa da vise vodi brigu o tome...
u godini dana veze...prvi put mi spomenuo zenski orgazam prosli tjedan
Embarassed Crying or Very sad

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 08, 2008 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mu priznala da nisam dozivila Laughing
i uopce nije lose reagirao..naprotiv.rekao mi je da nije ni sam znao
dali sam ga dozivila..i da cemo se ubuduce truditi vise ugadjati jedno drugome...

aaaaa

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 08, 2008 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro je... drago mi je Wink

~ Banetova Žena ~

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 08, 2008 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eeee,sto nisam i ja kad sam bio mladji naso tako neku curu.... Very Happy

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 08, 2008 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj to da te zabrinjava...Tvom partneru sigurno je neugodno postaviti ti to pitanje, ili je ne iskusan...

Navodi ga na stvari...kao npr poze...sve sto volis i smatras da ti pruza zadovoljstvo, da dodjes do zeljenog Org....

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ovako.u Nedelju nismo imali sex,al smo imali oralni.i mislim da sam ga dozivila,al nisam sigurna Confused
uglavnom nisam sigurna jer nisam imala neke simptone koje ste vi naveli da imas kad svrsis.
nije nesto curilo iz mene..nisam imala grceve dole..al sam se osjecala kaoo da cu ekslpodirati
svakee sekunde..sve me je jace dole dirao..sto mi je godilo..a onda je dosao tren kao da vise nisam mogla..kao da mi je bilo dosta..a za par sekundi..mmm mogla sam jos Embarassed
uglavnom..ne znam ni sta da mu kazem..volila bi da ga obradujem da se napokon to desilo...al kako kad nisam ni sama sigurna..taj osjecaj je trajao oko 7-8 sekundi....aaa nikad nisam imala boljih 8 sekundi u zivotu Very Happy Very Happy

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
..a onda je dosao tren kao da vise nisam mogla..kao da mi je bilo dosta..a za par sekundi..mmm mogla sam jos Embarassed

--> to je bilo to, kako si opisala. Mr. Green
Chestitam!

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam baby, postala si ZENA Very Happy

♥ Banetova Žena ♥
Banovan!

★ U Srećnom Braku ★
<b>★ U Srećnom Braku ★</b>

Datum registracije: 11 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto, vise se ne opterecuj sa tim, sad mozes da uzivas Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ces tesko doziveti orgazam tokom seksa ako imas na umu dal ces i kako ce da izgleda, znaci samo se opusti

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam i ja taj problem.. Nikad nisam doživela orgazam kada smo vodili ljubav Crying or Very sad Crying or Very sad Ali imam neki osećaj da sam na 7-om nebu al ne osećam kontrakciju mišića..

Al dok se sama mazim uvek doživim..

Kada sam sa njim mi je malo neprijatno da me gleda,a zajedno smo 3godine..Sramota i još nisam sa njim doživela orgazam a tako bi volela
Crying or Very sad

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Al dok se sama mazim uvek doživim..

Kada sam sa njim mi je malo neprijatno da me gleda,a zajedno smo 3godine..Sramota i još nisam sa njim doživela orgazam a tako bi volela

Možda previše brineš i razmišljaš o tome. Opusti se i doći će samo po sebi. Trebaš se potpuno prepustiti doživljaju i ne trebaš se sramiti ničega. Zašto samo on da uživa kad možeš i ti? Rolling Eyes

Imala sam i ja problem sa tim, ni ja nisam mogla odmah doživiti potpuno zadovoljstvo, ali kada sam se opustila, desilo se to, nešto najlepše. Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> A pitanje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon