:: |
Autor |
Poruka |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
Rekoh pusti nesretnika da misli da je dobar... ionako se to dogodilo 3 puta- prvi, jedini i zadnji put... hehehehe :angel1:
|
|
|
|
|
 |
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74

|
|
Treba pričati o tome šta kome najviše prija,i nemisliti nikako samo na sebe.Ja tako radim i veruj mi da pomaže
|
|
|
|
|
 |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66

|
|
nisam imao prilike da upoznam devojku koja je glumela orgazam,sve moje bivse su imale orgazam i to po vise puta,mada ako neka riba nema orgazam tokom seksa mozda je problem do mladica sa kojim ima odnos koliko je vest,koliko ju je napalio sve to zavisi .
sto ste vise napaljeni sex je sve bolji
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
jap.nisam vidila ovu temu prije,bas sam se nasla u njoj..
orgazam jos nisam dozivila..imam duzu vezu...pitao me nije dal sam ga dozivila...
valjda misli da jesam,dok me ne pita...a inace mi takooo dobro bude....ne znam u cemu
je problem
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Citat: | ne znam u cemu je problem |
mozda te nesto dekoncentrise prilikom odnosa? Mozda se ne opustis sasvim?
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
ne znam sta moze biti...meni tako dobro bude...ne boli me nikako..ustelila sam se...
a i ne pita me nikada jesi li svrsila...valjda vidi da mi dobro bude...
|
|
|
|
|
 |
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48

|
|
Imao sam dosta devojaka,i samo jedna nije dozivela orgazam...Ne znam kako to...Devojkama samo treba naci pravu "zicu"i to je to.Biti nezan,to je ono sto devojke vole...Naravno,moze i gruba igra...Meni se iskreno svidja kad devojka dozivi orgazam..
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
BaBy** je napisao/la sledeće: | ne znam sta moze biti...meni tako dobro bude...ne boli me nikako..ustelila sam se...
a i ne pita me nikada jesi li svrsila...valjda vidi da mi dobro bude... |
Khm, kod zena je to malo zeznutije nego kod nas muskaraca Mnogo teze dozivljavate orgazam, dok muskarac ne provali u cemu je fazon... Moze biti da se ne opustis sasvim (ali ako je tebi super kao sto kazes ne verujem da je to problem). Mozda ima nesto (poza ili sta ja znam sta) sto bi tebi jako prijalo a niste probali. Zato je vrlo vazno da budete potpuno otvoreni i jedno drugom kazete ono sto zelite... Probaj razgovarati sa njim na tu temu
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
mislim da je kljuc u zenskom mozgu... potrebno je zeni vise da se opusti, da se gomila kockica sloze...
mislim da im je teze da se opuste nego mi... i za vreme odnosa umeju da budu zgrcene i nista od orgazma...
sto nema tog orgazma... krivi su i zene i muskarci... cek zene mozda vise nego muskarci
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
Zene su jako komplikovane u svim stvarima, pa i kod samog orgazma. Ako nece da pricaju o tome, da kazu sta vole, sta im prija, mi mozemo samo da se trudimo, sto je ponekad uzaludno...
Mene licno najvise pali kad skondam da mi devojka dozivljava orgazam. A kako se to kod nje manifestuje, ne verujem da je gluma, a i ona kaze da nije....
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|