www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Priznati prevaru!!! da ili ne???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nikada nisam prevario curu tako da ne znam da li bih priznao,mozda i bih,a mozda pak i ne bih.

* Lucky *
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 100

Datum registracije: 14 Jan 2008
Mesto: tamo daleko ...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolje je prećutati

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada prevaris, onda i priznaj. Ne preko poruke ili bilo na koji nacin okolo, nego pravo u lice.
Naravno da to povredi partnera, ali tako je lakse, nego misliti da nikada nisi bio prevaren.
Lakse je cuti istinu od partnera iako to jako boli, nego ziveti i dalje srecno i misliti da je sve super u vezi.

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam,..nisam ga prevarila do sada nijednom...a kad bi...pekla bi me savjest...nebi ga mogla gledati u oci... Confused

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Ljudi ne traze istinu, oni samo traze da se lazi ne vide"-Erenburg dok Aristotel je rekao
"Bilo bi pogresno staviti prijateljstvo pre istine."
Nikad nisam prevario svoju partnerku....tako da ne znam sta bih uradio...iskreno ako bi do toga doslo znaci ne bih bio zadovoljan sa svojom partnerkom i raskinuo bih jer ja ne vidim zasto bih varao nju ako bih bio srecan sa njom Wink

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, definitivno.......
najgora je stvar kada prevarena osoba sazna na neki drugi nacin-onda pored prevare imas jos i laz-strasno-onda nema kraja, tones dublje- a poverenje se gubi u milisekundama....
Rolling Eyes

nisam nikad prevario ali sam osetio kako je to kada te neko prevari-uzas Sad

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 24, 2008 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Priznati,uvek priznati!!! Wink

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dakilica je napisao/la sledeće:
da, definitivno.......
najgora je stvar kada prevarena osoba sazna na neki drugi nacin-onda pored prevare imas jos i laz-strasno-onda nema kraja, tones dublje- a poverenje se gubi u milisekundama....
Rolling Eyes

nisam nikad prevario ali sam osetio kako je to kada te neko prevari-uzas Sad

u potpunosti se salzem sa Dakyem...
Ja sam bila prevarena pa sam i ja prevarila... Milo za drago!

jerumi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bas i nisam za tu varijantu... kad vec dodje do toga da prevarim decka onda shvatim i sama da to nije to, ne volim ga, nemam sta da mu priznajem i vise sam za to da ga ostavim, nego da nastavljam s takvom vezom... nema opravdanja za prevaru, ni alkohol, ni bes, ni inat ili sta se sve vec navodi, kad nekog volis onda ga ne varas, ne pada ti niko drugi na pamet, i to je to! Ne bih nikad prevarila svog decka Cool

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemojte nikad priznati, kad jednom udje varnica u vezu , mnogo je tesko isterati je, preecutis i pravis se lud

MiLiTzAaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najpostenije prema onom ko je prevaren je priznati prevaru a ne praviti budalu od njega,jer takve stvari se kad tad saznaju!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 13, 2008 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@KInder Torta
Citat:
u potpunosti se salzem sa Dakyem..
Ja sam bila prevarena pa sam i ja prevarila... Milo za drago!

i da li ti je pomoglo to sto si ti njega prevarila. Milo za drago? Da li si i ti uzivala sa tim nekim deckom kao sto je on uzivao sa tom nekom devojkom? Mislim da nisi... Nisi ti njemu vratila milo za drago,samo si radila po istom scenariju,ali sa manje uzivanja cini mi se.
Nije to resenje...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Priznati prevaru!!! da ili ne??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  sledeća
Strana 21 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon