:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: |
Evo na primer.... sada cu da zovnem prijatelja da popijemo pice u gradu.... za manje od pola sata cemo se naci.... a u Beogradu.... morao bih sada da ga pozovem i da zakazem vidjanje za sedecu nedelju... da nesto zakazujem ovde u Kraljevu .... prodjem gradom i iobavim sve sto hocu.... u Bogradu moram da planiram narednih mesec dana sta cu [/b] |
hmmm... možda ti znaš netkoga tko tak živi ovdje u beogradu, ali ja eto ne. i puno ljudi znam koji ne žive tak prebrzo u beogradu.. beograd je sasvim normalan grad, nije ništ puno ultragigabrz grad, uopće mi nikad nije potrebno dulje od pol sata da dođem do grada.. pa ne idemo u malu moštanicu na cugu. idemo u grad. ili budemo u kvartu. ja imam prijatelje iz kvarta, iz grada, radim u gradu po cijeli dan i moj društveno-socijalni život je i prebogat. i ne samo meni, puno ljudi. ne znam kakav mi je tek onda bio kad sam živjela 3 mjeseca u Londonu.
i isto ima puno veselja i u mom životu, slobodnog vremena i plaća mi samo raste. kvalificirana sam da ne živim u monotoniji i uštogljenosti, tak da toga može imati i u malome mjestu i u gradu. ne mora bit samo u velikome gradu, pa makar bulevar bio dugačak 3km i ja ga moram preći brzo..
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Kako ko, sve zavisi... Ja sam iz malog mesta pored Svilajnca i tamo mi je lepo uvek kad odem... Ja sam sa 14 otishao od kuce i od tada zivim sam.... Prvo sam srednju zavrsio u AR-u, onako, osrednji grad, ali nije po mome ukusu, tacnije ne svidja mi se uopste... Onda sam fax upisao u KG-u, ni on nije los, malo je veci i vise mi se svidja od AR-a. Isto tako sam ziveo u BG-u par meseci i on mi se dosad najvise svideo od ova tri. Proveo sam i jedno letu u Becu, koji me je odusevio i zeleo bih da odem tamo da zivim, znaci veliki grad ali van grane. Ako bih morao da se odlucim za jedan grad kod nas, to bi bio Svilajnac ili Beograd, ili veliki ili onaj odakle poticem....
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sto se mene tice ja bih pre radio u nekom vecem gradu iz sledecih razloga:
1. vece su sanse za posao
2. manje razdaljine od posla do kuce
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|