:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^Mislim da ne razumem tvoj odgovor? Zasto bi bilo glupavo naci se u takvoj situaciji? Desava se, odnosno situacija je svakako moguca. I fizicki i... Kao sto rekoh moguca je. Ne samo u situaciji decko ima devojku pa jos jednu uz nju,onako da zasladi, nego i devojka ima decka a uz to jos jednog (znamo svi sta "kazemo" za takve devojke-to je druga tema koju ovde necu potezati).
Znaci, smatram da je situacija moguca. Ne bih mogla odrzavati takve odnose. I jako mi je drago sto vidim da ima momaka koji shvataju svoju poziciji, poziciju da mogu imati i D devojku i devojku+ ali to ne cine iz postovanja prema sebi,svojoj devojci, prema.. u svakom slucaju, svaka cast (a ja se iskreno nadam da imam jednog takvog kova)
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
nemam ni jedne ni druge, pa bi mogle sad obadvije
šalu na stranu... ma ne, kad sam sa jednom, sa jednom sam i to je to. ne bi mogo niti mi je ikad na pamet palo tako nešto, vjeran sam uvjek bio i bit ču...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
to je po meni uzasno.Ne bih mogao da poljubim drugu,kamoli sex.Meni je to tako odvratno da nemam reci.Sam sebi bih posle bio odvrtan.Bljak.Strasno mrzim neverstvo.Nadam se da necu na taj nacin da budem izigran nekad u zivotu ako bas moram da budem
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
TASKE89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd

|
|
Sex, sa strane da.
Ali opet, ne volim da praktikujem(mislim na onaj sa strane), ali nije da mi se nije desavalo.
reskiracu da zvucim ko riba:
vise volim vodjenje ljubavi nego sex
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Čak i kad muškarac voli ženu,uvek može da se pojavi ''neko treći'',tj. druga žena koja može da izazove veliko uzbudjenje,tj. što bi se modernim jezikom reklo:desi se da ''proradi hemija''(više je u pitanju biologija(hormoni i feromoni) ).Medjutim,na muškarcu je da odluči:da li će da iskontroliše svoje nagone ili da se prepusti zadovoljstvu.
Što se mene tiče,ja nisam od onih što vole da švrljaju.Kad nekog volim,volim sve dok to traje.Kad nestane ljubavi,prekidam.Ne mogu nijednu devojku da lažem da je volim.Bolje mi je i da budem sam nego da sam u vezi sa nekom prema kojoj ništa ne osećam(čak ni strast,odnosno koja me uopšte ne privlači) i da lažem:i sebe,i nju,i plus da švrljam sa strane.Teško je s jednom,a kamoli sa dve.
Moja parola nije:''Tudje hoću,svoje ne dam'',već:''Svaka je ljubav večna - dok traje.''
Ne,ozbiljno.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Landser Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno

|
|
Nisam nikad imao tako nesto niti zelim,u tom slucaju lazem ih obe ili samo onu koja mi je kao satro "devojka" a ja nisam tip koji laze,drzim do nekog dostojanstva i samopostovanja i mislim da bi mi to bilo mnogo nisko da se spustam...
Ili sa jednom,onom po mojoj meri ili nisakim.. Nemoze me imati bilo koja i nezelim biti sa bilo kim
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
stanem ispred ogledala i vidim sebe... kao coveka... i ovabezno izbegnem laksu stvar... da sedim na dve stolice...
jace je od mene... volim da se posvetim kompleksnijim stvarima...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Nema potrebe za dve. Ako imam devojku i vezu onda valjda u toj vezi imam sve sto mi treba? Ako nemam to i ne mogu da promenim ... trazim dalje ali nikako u isto vreme sa dve.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Iz postovanja prema svojoj devojci to ne bih mogao da uradim .. ipak je ona moja devojka a ako je smatram kao prolaznu avanturu onda je ne mogu zvati devojkom ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
sto se mene licno tice..NIKAD ne bih to uradio svojoj curi,a ni sebi..
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
to rade ljudi nezadovoljni sobom...
nikad ne treba komplikovati stvari bez potrebe...
ako je duza veza u pitanju zasto unistiti nesto veliko zbog prolaznog?
ako se radi o kracoj vezi, uvek cu je prvo prekinuti...
amadeus bend: "ne bih podneo da desi mi se sve ono sto sam tebi radio."
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade

|
|
Moze
Jednu bu voleo a sa drugom samo sex....nema ljubavi....
Nije problem...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|