:: |
Autor |
Poruka |
denis_folk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 2
|
|
Ovako...imam dosta pjesama od Kemala Malovčića što ovdje nema...onda Miloš Bojanić, Asim Bajrić par, Šemsa Suljaković...i još par nekih...stavit ću kad skužim kako se stavlja...hehehehe
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Postavi spisak pesama koje imas, i e-mail, da te mogu kontaktirati ostali clanovi radi slanja istih
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
denis_folk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 2
|
|
a spisak ono...neke pjesme imaju na domaci.de sa istih albuma, al ih dosta nema...neznam sada koje točno imaju tu....ako kome treba od dotičnih pjevača neka pjesma onda neka mi javi...ili da mi netko kaže kako se izravno stavlja na portal...ako je moguće za obične članove....
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Direktno postavljanje pesama nije moguce, ali ih mozes poslati adminima na webmaster@domaci.de
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|