www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fotografija Meseca ~januar~
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~
::  

Autor najbolje fotografije za mesec ~januar~ je...
nextajox
13%
 13%  [ 11 ]
jerotije
8%
 8%  [ 7 ]
aureliano
1%
 1%  [ 1 ]
wizard50
4%
 4%  [ 4 ]
Idealno_losha
2%
 2%  [ 2 ]
Aco91
3%
 3%  [ 3 ]
Jale21
6%
 6%  [ 5 ]
Globocica
6%
 6%  [ 5 ]
*Stefy*
8%
 8%  [ 7 ]
pajica123
1%
 1%  [ 1 ]
Devojka od cokolade
22%
 22%  [ 19 ]
*Trola41*
2%
 2%  [ 2 ]
Boky
2%
 2%  [ 2 ]
Genius93
4%
 4%  [ 4 ]
Anđela
12%
 12%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 83

Autor Poruka
jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Jerotije, Boky, ljudi nema veze, ovo je ionako sve samo zeka-peka...

Jeste zezanje, ali to ne znaci da regularnost nije bitna. Do 15-tog tvoja fotografija je pogledana negde oko 30 puta, a od tada samo jednom. A moja, na primer, je imala 17 ako se dobro secam, a sad 24 otvaranja. Ako necete vi da ispravite ovo, onda cu ja ovako: Mr. Green

Aurelianova fotografija se nalazi ovde ili na trecoj strani, prvi post odozgo. Pogledajte i njegovu fotografiju pre nego sto glasate. Hvala.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jerotije .. a sta ja da kazem .. moja je samo otvorena 8 puta .. Sad .. nego .. ljudi .. ja mislim da ono sto sam ja predlozio moze najbolje da resi ..

Ili pak .. da se tema zakljuca a da se slike salju preko pp uredniku tog dela ..

Sta mislite za to ?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je slucaj koji se nece ponavljati...
sada je kasno da se bilo sta menja.

vreme od 1. do 15. u mesecu je predvidjeno za konkurisanje... 15-og, pre nego sto se otvori anketa, brisu se nevazni postovi i fotografije koje ne zadovoljavaju uslove... tako da se pre ankete sloze fotografije autora jedna za drugim... da bi bilo sto preglednije...
i u principu fotografije zauzmu 2 strane... prilikom sredjivanja je nastala greska...
ja sam uvek raspolozen da za eventualne nejasnoce odgovorim PP-om tako da je pisanje pre otvaranja ankete bespotrebno...
ne pokusavam da skrenem paznju sa greske...
samo apelujem na postovanje pravila... to je jedini nacin da se smanji mogucnos stvaranja greske (kakva god to bila).

@jerotije... pohvalno je to sto cinis za aurelijana... stim da je uzaludno... cim tema dobije jos jednu stranu... kraj price... i ponovo da uradis... opet ce se isto desiti... cinis spam a ne postizes nista...

dve teme za "Fotografiju meseca" (I za konkurs i komentare; II za fotografije autora koji su usli u izbor, anketu i konentare) su nepotreben po mom misljenju.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohanzee je napisao/la sledeće:

@jerotije... pohvalno je to sto cinis za aurelijana... stim da je uzaludno... cim tema dobije jos jednu stranu... kraj price... i ponovo da uradis... opet ce se isto desiti... cinis spam a ne postizes nista...

Ne cinim ja to zbog aureliana, vec zbog regularnosti. Razumem, greske se dogadjaju svakome ko radi, ali ako ona moze da se ispravi, bilo bi dobro da se to i uradi. Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao glavna i odgovorna, javljam se i nanovo izvinjavam Sad Ko radi - taj i greši, tako je, ali sve što sada mogu da učinim jeste sledeće:

Fotografija kolege aureliana je sada na 2. strani.

Quote-irala sam 2 posta koji su sadržali glasanje

aureliano je napisao/la sledeće:
Kandidata za moj glas bilo je osam.
Nexta, jerotije, Stefy, Rouzvel, Genius93, Devojka od Cokolade, Andjela i malena_pula (koja mi je nekako bila favorit ali joj se fotka nije kvalificirala...).

Na kraju krajeva moj glas ide - Cokoladnoj maloj...

Dakle - Devojka od Cokolade! Odlicna fotka!!!

nastasenjka je napisao/la sledeće:
moj glas za andjelu...bravo Wink

a izbrisani su.

@jerotije, hvala na uviđavnosti Wink

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj glas ide za *Stefy*...lijepa slikica.Bravo!!!! Wink

umiljata88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glasam za jaleta

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Trola41* i sneg...

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolja fotografija meseca januara Arrow

cestitam Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~ -> Fotografija Meseca ~januar~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon