:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
bebakiki je napisao/la sledeće: | ...A konjaniku mislim da smo mi u poslednje vreme mnogo slobodnije od vas.Mozda ti izlazis negde gde nije tako... |
To sam i ja reko, očigledno nisam na pravim mjestima ili sam možda čak u pogrešnoj državi...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
bebakiki je napisao/la sledeće: | Pradator je jos samo jedan u nizu,koi gleda sve devojke isto.A konjaniku mislim da smo mi u poslednje vreme mnogo slobodnije od vas.Mozda ti izlazis negde gde nije tako.A ja znam frajere koi su sa nekom devojkom bas zbog materijalne strane,kako su oni prisli tim devojkama?{i nisu bili odbijeni,znaci sve je u glavi i u tome kako ko razmislja} |
..ali taj momak sigurno nije ruzan kao,kao...neki (salim se naravno ) ali to i jeste istina...
..ma posmatrajte sve to sa realne strane...mrzim kompleksase..
a ti konjaniku ne zivis u pogresnoj drzavi nego imas pogresna misljena i razmatranja na neke stvari...brate,svidja ti se cura?'drzi' je,ne pustaj...salim se naravno samo ucini i pokazi joj da ti ona mnogo znaci..da je ona za tebe posebna.. (ako i jeste posebna...a ako nije,ne trudi se..znaju one to,vjeruj mi )
Citat: | P.S
..ja sam samo posmatrac ove teme...ja sto sam gledao-gledao sam..moje oci pripadaju samo jednom andjelu |
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
pa tacno je to.....uvek te vise njih smekne svakodnevno kad mislis da bas ni na sta ne licis i kad si onako opustena jer ne ocekujes tako nesto,recimo u busu za more ,a kada izadjes i sredis se valjda izgledas prepotentno ili su sve devojke ionako sredjene pa ti ne mozes da se istaknes kad si ista takva
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Ja bih pre prisao devojci koja izgleda sto prirodnije i sa sto manje sminke... Isto tako ne volim devojke koje su previse "atraktivne" iliti, sponzorusice... mnogo vise cenim devojku koja se "normalno" obuce, nego devojke sa stiklama od 15cm, pola kg pudera i sminke na licu. Jbt, bolje je biti prirodan nego da se momak uplasi kad se ujutru probudi pored tebe...
|
|
|
Djordja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 20 Mesto: moskva
|
|
slazem se sa tobom u potpunosti
samo bi jos dodao da volim mirne devojcice koje se ne vole dokazivati
mada ih je retko
|
_________________ Why drink and drive when u can smoke and fly |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^nije bas tacno da "ih je retko" nego naravno da ne mogu da dodju do izrazaja pored onog "ostatka" koji nije miran.
a ti ubuduce gledaj malo bolje i sigurna sam da ces naci nesto odgovarajuce
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Tja... lepo skockana cura obicno znaci:
a) Sponzorusa, ali u malom broju slucajeva
b) Ima decka, pa se zbog njega lepo obukla
c) Slusa narodnjake
d) Trazi decka [cesce]
e) Ako su ekstra specijalno doterane, ponekad imam osecaj da nisam za njih. |
e svaka cast,ovo je bilo super iskreno.
A odusevilo me je ono-slusa narodnjake.
Pa...umem da se sredim kad izlazim i desavalo mi se da mi niko ne pridje ali skontala sam zasto.
Primetila sam da me momci gledaju sa nekom dozom straha.
Mozda jer sam stalno u starkama,frizura mi je cudna(cuperak na glavi,kose ostre siske),neke uz sve to verovatno uplasi i pirsing(plus ugalj crna senka na ocima) za koga kazu da ga nosim tako nadrndano kakva i umem nekad da budem(jer ne volim da se cesto obazirem na ljude posto iz svakog pogleda izvlace pogresan zakljucak),obucena sam totalno drugacije od svih devojaka i uvek gledam ispred sebe.
Daleko od toga da sam nafurana,jednostavno imam neki gard i sva sam sacinjena od sopstvenih stavova pa ponekad delujem odbojno.
Mada,i kad se opustim,ista prica.
Retko akd ko pridje,mada...ne uzbudjujem se previse.
Oni koji su trebali da pridju,PRISLI SU,ili sam im prisla sama(u sred dvorista i pred celim drustvom rekla:"Ja tebe stvarno ne poznajem i ne znam nista o tebi ali moram da ti kazem da imas prelepe usne")
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
Skockana riba znaci nekoliko stvari :
- finansira je sponzor
- jos gore,trazi sponzora
- ima decka pa se skockala za njega
- ima decka pa je izasla bez njega i trazi partnera za neobavezan sex
- nema decka pa trazi "ozbiljnu vezu" u dopi*njaku
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Avram je napisao:Ja bih pre prisao devojci koja izgleda sto prirodnije i sa sto manje sminke... Isto tako ne volim devojke koje su previse "atraktivne" iliti, sponzorusice... mnogo vise cenim devojku koja se "normalno" obuce, nego devojke sa stiklama od 15cm, pola kg pudera i sminke na licu. Jbt, bolje je biti prirodan nego da se momak uplasi kad se ujutru probudi pored tebe...
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ok,sad ispade da je svaka sredjena devojka bzvz i da je sponzorusa i da je ovakva ili onakva..pa ljudi shvatite da se i normalne devojke sredjuju i zele biti lepe. Da isticu ono lepo na njima,da li su to noge,dekolte,kosa, lepe carape, dezen, suknja, drugarica ili nesto slicno..ali svi mi zelimo da se ono lepo na nama primeti.
Kada se sredjujem,sredjujem se zbog sebe i to iskljucivo podrazumeva neku finu garderobu,nesto meni lepo, prijatno, da li su to nove lonice ili suknjica nije ni bitno.
Muvanje se svelo na "djusku" sa izrazitom dozom "vatacine" u medjuvremenu. To ja ne smatram muvanjem nego napastvovanjem te stoga takve stvari i izbegavam. Po klubovima retko ima muvanja i flerta, sve se svodi na fizicke aktivnosti.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ni mene nitko nije dugo muvao, ali se fakat time nisam opterećivala. Isto kao i prije sam izlazila, oblačila se, družila, živjela.
Eto, ja sam noćas dakle bila sve Bila sam dakle : sponzoruša, bez momka i sa momkom, tražila sam ozbiljnu vezu u dopi*njaku ali sam isto tak tražila i sex za jednu noć jer sam izašla s momkom kojeg imam i nemam a sve to zato kaj volim narodnjake.
E, fakat više neću ići na rođendan najboljeg frenda
A samo sam imala dobru namjeru, da budem si lijepa s frajerom koji jest moj. Ali, eto, džabe kad masa misli drugačije, jadna ja
|
|
|
|
|
|
*vidimte* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2008 Poruke: 19
|
|
Strasno ali ako ne muva danas niko mene muvam ja nesto,mislim muvam se po kuci
|
_________________ Zar posle svega mogu još jače pogaziti sebe
i za njega u srcu samo ljubav naći,
zajedno sa željom da pratim ga kad luta,
da dižem ga kad padne, da zauvek ga volim? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|