:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
i ja sam fakat baksuz, uvijek sam si lijepa i doterana jer volim bit kad idem negdje vani, a i onda kad nisam doterana a odem vani - nitko mi ne prilazi Šalim se, izvinite, nisam odoljela.
ali stvarno je tako. meni su rekli momci da me se plaše kad me vide jer izgledam lijepo, fino, rekli su mi da imam ubilački pogled a onda poslije par trenutaka kad me nastave gledat kažu da provale da sam opičena, blesava, da se samo smijem i onda pojma nemaju kak da mi priđu.
E, tako, ali nije to bit, ja ne izlazim vani samo da bih netkoga upoznala i tak se sa time i ne opterećujem. Nemam nikakav zid oko sebe, ne sjedim visoko na tronu kad sam u klubu nego sam sa svima na istoj razini, pijem, peva i radim kaj god hoću, ako netko hoće da priđe - prići će, ako neće - neće.
Ne kužim ni cure koje sjede u uglovima i čekaju SAMO da im netko priđe - to važi i za one normalne i za nenormalne kako ih kvalificirate. Samo tako sjede i imaju one tupave poglede lijevo-desno da vide gleda li ih tko. Daj se malo mrdni i zapjevaj, sigurno ti se frendica pored smorila kI plovak.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | i ja sam fakat baksuz, uvijek sam si lijepa i doterana jer volim bit kad idem negdje vani, a i onda kad nisam doterana a odem vani - nitko mi ne prilazi Šalim se, izvinite, nisam odoljela.
ali stvarno je tako. meni su rekli momci da me se plaše kad me vide jer izgledam lijepo, fino, rekli su mi da imam ubilački pogled a onda poslije par trenutaka kad me nastave gledat kažu da provale da sam opičena, blesava, da se samo smijem i onda pojma nemaju kak da mi priđu.
E, tako, ali nije to bit, ja ne izlazim vani samo da bih netkoga upoznala i tak se sa time i ne opterećujem. Nemam nikakav zid oko sebe, ne sjedim visoko na tronu kad sam u klubu nego sam sa svima na istoj razini, pijem, peva i radim kaj god hoću, ako netko hoće da priđe - prići će, ako neće - neće.
Ne kužim ni cure koje sjede u uglovima i čekaju SAMO da im netko priđe - to važi i za one normalne i za nenormalne kako ih kvalificirate. Samo tako sjede i imaju one tupave poglede lijevo-desno da vide gleda li ih tko. Daj se malo mrdni i zapjevaj, sigurno ti se frendica pored smorila kI plovak. |
Anđela, ti to mene zaebavaš jel?
Da se razumjemo, normalno dotjerana djevojka, to ba svako voli da vidi. Nisam/mo rekli da sad mora u trenerki da izađe.
Anđela, kažeš, ne kužiš cure koje samo sjede i čekaju. E vidiš ni ja, zašto mora samo muškarac biti taj da priđe? Zar nismo za enakopravnost polova ? Neke ste ovdje rekle, da bi same prišle momku? Malo vas je, strašno malo, il fakat ja kad izađem izađem u pogrešno mjesto? Il oko mene nešto (")smrdi(") pa ni jedna?
Sviđa mi se Anđela tvoje razmišljanje, stvarno i svaka ti čast. Vidi se na tebi da si luda ko i ja, al u onom pozitivnom smislu...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
E, e, vidim ja da kad bi se mi sreli u klubu, svi bi nam zavidjeli a zašto bi zavidjeli ? zato jer bi se znali skontati ( ovo recimo da se ti i ja sad ne znamo ), ja eto kažem kad izađem nije mi najbitnije da netkoga upoznam - jeste mi stalo da izgledam lijepo, to priznajem i boli me k ali više mi je stalo da plešem i cugam, e ali ako vidim da je netko takav u mojoj blizini a za kaj se ne bi skontali zajedno, spontano.
o tome govorim, a o tome govoriš i ti - eto, vidiš i ti si rjedak momak uopće ne volim kad je nešt uštogljeno a pogotovo ne ako je u pitanju upoznavanje.
zato dosta cura i momaka ni ne zna prići niti se zna ponašat kad im netko priđe.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
moguće, sasvim moguće.
upoznavanje, ili muvanje je postala znanost. a to zato, jer smo svi mi napravili to od nje. to bi kao što ti kažeš trebalo biti nešto sasvim spontano. normalno, svi mi želimo da izgledamo dobro, ja samo kažem, a vidim da si shvatila, previša "điđa" na sebi ne valja!!! to ne valja i to dovede do tatinih sinova i sponzeruša.
mislim Anđela, da bi se ja i ti dobro skontali i ne bi nam bilo ravnih
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
kad ne znaš na sebi nešto nosit (odjeću, điđe) ili se ne znaš nosit sa nečim što imaš ( nabudžani auto ) , onda bolje ni nemoj se trudit. sjedi doma. točkica i smajli velik kao kuća eto, to je ukratko
je, konjaniče, ja isto mislim
|
|
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Konjaniku ja ne mislim da si kompleksas,nisi ti baksuz nego se i vi malo pravite vazni kad vas neka devojka gleda,a sto se tice devojaka koje samo sede i gledaju ko ce im prici i koja kola vozi i sl,za njih mogu reci samo da su sa jedne strane veoma nesrecne.A ti ne gledaj na to lose iskustvo nego pridji devojci koja ti se svidja pa sta i ako te odbije nije smak sveta.Pa i nama se to desava ali to samo iskuliras i nastavis dalje.
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Kad god vidim neku lepu,skockanu,koja extra izgleda,uvek pomislim
1.Ima decka
2.Sponzorusa
3.Nisam za nju....
|
|
|
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
JA sam uvek skockana,ali se miskarci plase lepih devojka da ih ne odbiju jer nisu dovoljno sigurni u sebe...
dok kod nas devojaka ako nam se dopadne neko,u 90 posto slucajeva devojke cine prvi korak..
a dali je devojka sredjena ili nije ne znaci da je smonzorusa...mozda i ona vozi neki dobar auto.ima pun novcanik i td.
zato muskarci oslobodite se malo
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
bebakiki je napisao/la sledeće: | Konjaniku ja ne mislim da si kompleksas,nisi ti baksuz nego se i vi malo pravite vazni kad vas neka devojka gleda,a sto se tice devojaka koje samo sede i gledaju ko ce im prici i koja kola vozi i sl,za njih mogu reci samo da su sa jedne strane veoma nesrecne.A ti ne gledaj na to lose iskustvo nego pridji devojci koja ti se svidja pa sta i ako te odbije nije smak sveta.Pa i nama se to desava ali to samo iskuliras i nastavis dalje. |
ne samo mi, i djevojke, mada, ne bi ja to baš nazvo time, možda samo prija kad te neko gleda... bar meni.
Andjelaleks: kažeš 90%. Visoka brojka majke mi. Previsoka. Da se mi oslobodimo? Dobro, u pravu si, al ajte bogami i vi malo na 'lađenje, dobro bi vam došlo
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r je napisao/la sledeće: | Kad god vidim neku lepu,skockanu,koja extra izgleda,uvek pomislim
1.Ima decka
2.Sponzorusa
3.Nisam za nju....
|
Pffff, pa evo vam odgovora na sve . Isto tak i cure vjerojatno razmišljaju kad vide dobrog frajera i ukipe se i prave se još važnije zato da bi ju taj frajer primjetio.
I kaj onda vi svi radite ako vam netko ipak priđe a nije nijedno od ova tri ? Ajme, kak ljudi vole komplicirat stvari.
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | P_r_e_d_a_t_o_r je napisao/la sledeće: | Kad god vidim neku lepu,skockanu,koja extra izgleda,uvek pomislim
1.Ima decka
2.Sponzorusa
3.Nisam za nju....
|
Pffff, pa evo vam odgovora na sve . Isto tak i cure vjerojatno razmišljaju kad vide dobrog frajera i ukipe se i prave se još važnije zato da bi ju taj frajer primjetio.
I kaj onda vi svi radite ako vam netko ipak priđe a nije nijedno od ova tri ? Ajme, kak ljudi vole komplicirat stvari. |
daj i mene to interesuje..zasto volite da komplikujete stvari???
gledam ovo sto pisete i muka me hvata...
samo nesto..pogled sve govori! ako cura ili decko koga simpatisete da neki 'ludi' pogled onda je sve jasno... a ovamo citam neki (")strahovi(") se spominju... eee,nema od vas 'leba ...
P.S
..ja sam samo posmatrac ove teme...ja sto sam gledao gledao sam..moje oci pripadaju samo jednom andjelu
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Pradator je jos samo jedan u nizu,koi gleda sve devojke isto.A konjaniku mislim da smo mi u poslednje vreme mnogo slobodnije od vas.Mozda ti izlazis negde gde nije tako.A ja znam frajere koi su sa nekom devojkom bas zbog materijalne strane,kako su oni prisli tim devojkama?{i nisu bili odbijeni,znaci sve je u glavi i u tome kako ko razmislja}
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|