:: |
Autor |
Poruka |
cuba_mimi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 10

|
|
Lezbo me pali, lezbo ja strasno volim,
kada vidim dobar lezba ja mogu da poludim.
ZEEEEZ
Palim se na lezbej ke ali ne tako zestoko kao na svoju curu!
[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Ja sam lezz....i to sa ponosom......nista me ne pali kod zena...vec mi treba neznosti,a to i imam jedino uz osobu sa kojom sam dugo...vise volim muskobanjaste........ne pale me grudi itd.....vec samo gledam da je osoba pametna,da se razumemo,da ne bude gruba,da mogu sa njom da pricam osvemu,da me uvek razume,da joj ne treba samo sex,jer je to ono zadnje sto mi je potrebno....mazenje.....uzivanje....neznost......Pozzz svima.....Hvala.....................
Samo napred lezzzz...........bez straha.........budite to sto jeste,bez obzira sta drugi mislili o tome......Svi smo mi razliciti......Sta da radimo kad je tako..........
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|