www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uspjesna zena
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam primjetila da mome decku smeta to ako sam uspjesna. Ja vise mislim da to smeta nekim ljudima, jednostavno jer su ljubomorni ali decku mome to nesmeta. Sretna sam zbog toga jer mislim da i ja spadam u tu kategoriju.

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 34

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Re: Uspjesna zena Na vrh strane Na dno strane

black_panthera je napisao/la sledeće:
Evo malo razmisljam o ovoj temi i mislim da su muskarcima dosta smeta kada pored sebe imaju uspjesnu zenu.
Pogotovo ako je ona uspjesnija od njega.

Zasto tako mislim, mozda je i blesavo ali cura ili zena koja je uspjesna i pametna ima o bilo cemu razgovarati s bilo kim i u bilo kojem trenutku.
U takvim sitacijama se dosta javlja i ljubomora.

Tako da muskarac u takvoj vezi, braku ne moze biti previse dominantan kad ona uvijek ima svoje stavove i misljenje i sve ce mu otvoreno reci u lice.

Kako vi razmisljate o tome ???

slazem se sa ovim, barem tako kruze price.. mada mislim da se moze naci zlatna sredina tako da oboje budu srecni..

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada bih znao cime se meri uspesnost uopste... mozda bih i mogao da dam neki kvalitetan komentar.
uspeh je relativna stvar... ono sto je uspeh za mene, ne znaci da je uspeh za vas.
u jednoj vezi ne bi bilo dobro da se partneri takmice... ko je uspesniji. nije dobro za vezu.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate onu 'Dama u društvu, domaćica u kuhinji, BiiiiP u krevetu' Mr. Green

S tim što bih ovome pridodala i 'dobra majka' Very Happy

* Lucky *
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 100

Datum registracije: 14 Jan 2008
Mesto: tamo daleko ...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 18, 2008 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uspesna je ona koja i pored svih obaveza uspe da se nasmesi Very Happy

mucamaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2007
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa šta ja znam. Mislim da je največi problem što žene, ako želimo uspjeti, nemamo baš puno vremena za dečka i to je verovatno glavni razlog ljubomore. I onda je još problem što želimo imati neki svoj život i dečko nam nije centar sveta. Bar kod mene je bilo tako. I onda se on odlučio za neku glupaču bez škole i pameti, jer je bila čak toliko glupa, da ga je molila da je ne ostavi kad ju je prevario. Ali jednostavno muškarci više vole takve žene, jer znaju da če jih sigurno čekati kod kuče, gdje god oni bili i šta god radili.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

* Lucky * je napisao/la sledeće:
uspesna je ona koja i pored svih obaveza uspe da se nasmesi Very Happy

Svidja mi se to, uspesna zena je zena koja ima ono sto zeli

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 10:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uspesna zena je zena koja zna STA HOCE.
sa jasno definisanim stavovima i ciljevima u zivotu.
bez obzira da li je glupaca ili najinteligentnija osoba.
moze da bude samo poslovna zena, samo majka, samo supruga i td... ili sve to zajedno.
sta god bila od ovoga... uspesna je samo ako je razlika izmedju pobeda i poraza velika.

uspesna zena je ona koja nize uspehe jedan za drugim vodeci racuna o tome da za vreme ostvarivanja SVOJIH ciljeva iskljucivo donese dobrog sebi i drugima.
ona koja samo sebi dodosi dobroga je SEBICNA. a sebicnost nikako nije uspeh.
ta ista i gresi, kao i svako ljudsko bice. uci na svojim i tudjim greskama. ne ponavlja iste.
uspesna zena veoma dobro poznaje samu sebe, ima razvijenu svest o sebi. svesna je svojih vrlina i mana. ona se kroz zivot vodi i srcem i razumom.
kada pobedi, ne likuje. kada gubi, ne pravi vecu stetu. ona zna kada i gde treba da stane.
......... i td.

uspesna zena nije masina. i njoj je potrebna ljubav, neznost, paznja, poverenje... njoj je potrebno da ima nekog ko je razume i ko ce da joj se nadje. ko ce sa njom da bude USPESAN.
ona... nikada ne razmislja o tome da li je ili nije uspesna. ona samo gura dalje.

btw... ovo je isto i za muskarce.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Uspjesna zena Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon