:: |
Autor |
Poruka |
goga20 ~lavica~

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz

|
|
Nisam primjetila da mome decku smeta to ako sam uspjesna. Ja vise mislim da to smeta nekim ljudima, jednostavno jer su ljubomorni ali decku mome to nesmeta. Sretna sam zbog toga jer mislim da i ja spadam u tu kategoriju.
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | Evo malo razmisljam o ovoj temi i mislim da su muskarcima dosta smeta kada pored sebe imaju uspjesnu zenu.
Pogotovo ako je ona uspjesnija od njega.
Zasto tako mislim, mozda je i blesavo ali cura ili zena koja je uspjesna i pametna ima o bilo cemu razgovarati s bilo kim i u bilo kojem trenutku.
U takvim sitacijama se dosta javlja i ljubomora.
Tako da muskarac u takvoj vezi, braku ne moze biti previse dominantan kad ona uvijek ima svoje stavove i misljenje i sve ce mu otvoreno reci u lice.
Kako vi razmisljate o tome ??? |
slazem se sa ovim, barem tako kruze price.. mada mislim da se moze naci zlatna sredina tako da oboje budu srecni..
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
kada bih znao cime se meri uspesnost uopste... mozda bih i mogao da dam neki kvalitetan komentar.
uspeh je relativna stvar... ono sto je uspeh za mene, ne znaci da je uspeh za vas.
u jednoj vezi ne bi bilo dobro da se partneri takmice... ko je uspesniji. nije dobro za vezu.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Znate onu 'Dama u društvu, domaćica u kuhinji, BiiiiP u krevetu'
S tim što bih ovome pridodala i 'dobra majka'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
uspesna je ona koja i pored svih obaveza uspe da se nasmesi
|
|
|
|
|
 |
mucamaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana

|
|
Pa šta ja znam. Mislim da je največi problem što žene, ako želimo uspjeti, nemamo baš puno vremena za dečka i to je verovatno glavni razlog ljubomore. I onda je još problem što želimo imati neki svoj život i dečko nam nije centar sveta. Bar kod mene je bilo tako. I onda se on odlučio za neku glupaču bez škole i pameti, jer je bila čak toliko glupa, da ga je molila da je ne ostavi kad ju je prevario. Ali jednostavno muškarci više vole takve žene, jer znaju da če jih sigurno čekati kod kuče, gdje god oni bili i šta god radili.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
* Lucky * je napisao/la sledeće: | uspesna je ona koja i pored svih obaveza uspe da se nasmesi  |
Svidja mi se to, uspesna zena je zena koja ima ono sto zeli
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
uspesna zena je zena koja zna STA HOCE.
sa jasno definisanim stavovima i ciljevima u zivotu.
bez obzira da li je glupaca ili najinteligentnija osoba.
moze da bude samo poslovna zena, samo majka, samo supruga i td... ili sve to zajedno.
sta god bila od ovoga... uspesna je samo ako je razlika izmedju pobeda i poraza velika.
uspesna zena je ona koja nize uspehe jedan za drugim vodeci racuna o tome da za vreme ostvarivanja SVOJIH ciljeva iskljucivo donese dobrog sebi i drugima.
ona koja samo sebi dodosi dobroga je SEBICNA. a sebicnost nikako nije uspeh.
ta ista i gresi, kao i svako ljudsko bice. uci na svojim i tudjim greskama. ne ponavlja iste.
uspesna zena veoma dobro poznaje samu sebe, ima razvijenu svest o sebi. svesna je svojih vrlina i mana. ona se kroz zivot vodi i srcem i razumom.
kada pobedi, ne likuje. kada gubi, ne pravi vecu stetu. ona zna kada i gde treba da stane.
......... i td.
uspesna zena nije masina. i njoj je potrebna ljubav, neznost, paznja, poverenje... njoj je potrebno da ima nekog ko je razume i ko ce da joj se nadje. ko ce sa njom da bude USPESAN.
ona... nikada ne razmislja o tome da li je ili nije uspesna. ona samo gura dalje.
btw... ovo je isto i za muskarce.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|