:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Evo zahvaljujuci nasem prijatelju sajta Holbyco pesmu od Dragana Djokica - Momak Los sam ti postavio OVDE , izivaj
|
|
|
|
|
 |
colonel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija

|
|
Hvala, hvala, hvala..........!
Svaka vam cast momci!!!
|
_________________ Pomoz' bog junaci! |
|
|
|
 |

|

|
|
Da li bi moglo za mene Spomenari-Kafanski svirac?
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma se nalazi ovde Spomenari - Kafanski svirac
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Zahvaljivam. Bas ste zlatni! Ne mogu nigde da pronadjem od Marinka Rokvica- Pusti me da je vidim (reci cu coveku tom, sve sto volim na ovom svetu sad je u domu tvom....kakav hit!), pa ako biste mogli da mi pomognete........
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma se nalazi ovde Marinko Rokvic - Pusti me da je vidim
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Gracija lejdi!
|
|
|
|
 |

|

|
|
Evo me opet sa nekom iz naftalina. Problem je sto ne znam ko peva a pesma se zove 'Volim da te volim'. Stara je i ide: volim, volim da te volim, zelim da sam samo tvoj, ti si zena mojih snova, ti si moja sudbina....
Moze?
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
nikakvu predstavu nemam sta bi to moglo da bude tako da dok ne saznas puno ime pevaca i pesme nista od zelje...postuj pitanje ovde http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa ce mozda neko znati
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |

|

|
|
Cao, saznao sam da peva Radoslav Rodic Roki. Pesma je iz 1986 dogine!
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
'ladno sam je nasla
evo gac Roki
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala agen!
Kakav je ovo hit!
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|