www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zelite nekog svakog trena........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
* Lucky *
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 100

Datum registracije: 14 Jan 2008
Mesto: tamo daleko ...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 18, 2008 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim je svakog trenutka Embarassed

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da zelim nekog pored sebe,da legnem pored nje,da se mazimo,da gledamo tv,da se ujutro probudim pored nje, da kad imam neki problem i vratim se kuci da znam da me ceka neko ko ce me razumeti bez i jedne izustene reci samo me zagrliti i dati mi snage da preguram tezak dan....da mi veruje...da bude moj zivotni oslonac kroz zivot koji je vec tezak... da ga olaksa.....bila je jedna devojka u kojoj sam video to sve koja je mogla da mi to sve pruzi mada ona ne zeli da zna jednostavno mi ne veruje...sad je vec kasno za bilo sta, ali ne prodje ni jedno jutro a ni vece da ne pomislim na nju a da ona to i ne zna Sad

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u svakom trenutku Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stefan80 je napisao/la sledeće:
naravno da zelim nekog pored sebe,da legnem pored nje,da se mazimo,da gledamo tv,da se ujutro probudim pored nje, da kad imam neki problem i vratim se kuci da znam da me ceka neko ko ce me razumeti bez i jedne izustene reci samo me zagrliti i dati mi snage da preguram tezak dan....da mi veruje...da bude moj zivotni oslonac kroz zivot

moram da se slozim sa ovim

" I know the way to fuck them all...."

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,da!!!
zelim da bude uvijek uz mene...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sta ce mi neko svakog trena... Rolling Eyes

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

jellaa87
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2009
Mesto: u zemlji cuda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim svakog treceg dana pored mene Mr. Green

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2011 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekad sam sebe ne zelim kraj sebe... a kamoli nekog drugog... Rolling Eyes

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2011 7:19 am    Naslov poruke: Re: Zelite nekog svakog trena........ Na vrh strane Na dno strane

DJ_C je napisao/la sledeće:
Eeee ljudi da li vam se desava da zelite da je voljena osoba uvek pored vas, da vam nedostaje iako sete ga/je videli pre 5 minuta i da ga/je zelite svakog trena..............................

Ja bih pre rekla da tu nešto nije kako treba. Very Happy
5 minuta da ga ne vidim a da mi nedostaje?! Ne bih rekla da mi se dešavalo, zaista.
Svakako da mi nedostaje onaj koga volim, ali nemojmo pretjerivati. Svi imamo potrebu da udahnemo i malo vazduha i ostanemo sami sa sobom, tako da... pretpostavljam da je u pitanju zaljubljenost one mladalačke, najgore vrste!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zelite nekog svakog trena........ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon