:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Sto se mene tice .. koristio sam AVG ali mi nesto bas i nije po volji .. najbolji je Norton .. barem po meni .. nema sta .. odradi svoj posao i to je to | AVG je total smece. Norton je tek nesto malo bolji od AVG ali je vraski tezak za sistem, tj. jede resurse.
Nema do Kasperskog ili NOD32...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Posteno da ti kazem komso .. ja se toliko ne sikiram za svoj kompjuter .. da drzim nesto u njemu pa ajde nosi ga djavo .. ako neko zeli da mi uzme nesto .. neka uzima .. boli me uvo .. ne sikiram se ja bas toliko kao sto neki ljudi zabarakadiraju svoj kompjuter pa ne moze covek pola sata da otvori neki fajl jer ima gomilu AV programa ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|