www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Svrbez?!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kad se skonta kako nastaju gljivice od antibiotika...a to je da antibiotici ubijaju bakterije...znaci da antibiotici ubijaju bakterije u vagini, koje su neophodne da se ne bi rasirile gljivice koje svi imamo... A svi antibiotici bi trebali da ubijaju bakterije...Ne kazem da niste u pravu, nego mi cudno malo...eee..nauci se svasta svaki dan Smile

BaBy**, te stvari nisu za trpljenje, ako dugo trpis moze da dodje do neplodnosti ako je neka infekcija...
Mada sve mi se cini da ti se to koza malkice "nadrndala" zbog trenja...desi se...a mozda te sad jos vise pecka jer si se ceskala pa nadrazila kozu...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BaBy** je napisao/la sledeće:
pokusat cu trpiti..da ne odem ginekologu...

hej Shocked nemoj se zezati sa time, nemoj više ovdje samo pisat kaj se događa nego moraš otić! ako ti je za utjehu, kad tad bi morala otići u životu! zbog sebe to uradi, osjećaš se bolje, nisi valjda mazohista da trpiš??

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Pa kad se skonta kako nastaju gljivice od antibiotika...a to je da antibiotici ubijaju bakterije...znaci da antibiotici ubijaju bakterije u vagini, koje su neophodne da se ne bi rasirile gljivice koje svi imamo... A svi antibiotici bi trebali da ubijaju bakterije...Ne kazem da niste u pravu, nego mi cudno malo...eee..nauci se svasta svaki dan

Npr. Pentrexil je antibiotik koji može da stvori gljivično oboljenje, a Nystatin je antibiotik koji iste leči Very Happy

BaBy**, ne leče ovi naši redovi ovde, možda ti jeste lakše da sa nekim porazgovaraš, ALI neophodno ti je lečenje, zar ne vidiš da se stanje samo pogoršava?! Pa, i da se smiri, do tad ćeš da propištiš majčino mleko Confused i, ne daj Bože, imaš trajne posledice...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste. A da ne spominjemo opasnost od raka grlica materice ako se ne lecis. Uglavnom, sto duze cekas, duze ces se i leciti.

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je istina, a otici ginekologu i nije tako strasno, neko je vec jednom rekao, ono sto ti ginekolog stavi da te pregleda je mnogo manje od onog sto ti decko stavlja dok vodite ljubav...nadamo se Very Happy

♥ Banetova Žena ♥
Banovan!

★ U Srećnom Braku ★
<b>★ U Srećnom Braku ★</b>

Datum registracije: 11 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 11:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
pokusat cu trpiti..da ne odem ginekologu...

cak i ja koja nisam isla nikad ginekologu, savjetujem ti da odes sto prije Rolling Eyes

ja nikad nisam imala nikakve probleme, ali da mi se ovako nesto desi, otisla bih pod hitno. Idi sa deckom ako ti je lakse... Rolling Eyes

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mayo, ne mora znaciti ako nemas nikakve simptome da nemas nista. Svaka zena iznad 18 godina bi ginekologu trebala ici 2 puta godisnje nakon sto stupi u odnose. Ja idem 2 puta godisnje Smile

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 18, 2008 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

100 % si dobila gljivice...To ne mora da znaci da je od partnera...Sta god da dobijes od doktora...mislim na mast itd, moras i svog partnera mazati...

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Svrbez?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon