:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
zaljubljenost - tad ti je sve lepo, super, glas ti treperi, oci sijaju, gledaju samo u jednom pravcu, a u glavi ti je samo jedna osoba.
ljubav - hmmmmm... ima tu i svadje, prepiranja, ljubomore... a nekad ti jednostavno dodje da ne mozes da je/ga gledas... nema vise tog uzbudjenja, strasti... oci pocinju da lutaju...misli pocinju da lutaju... pa ko ima imalo postovanja ili savesti, taj ne prevari.
Mislim da nema potrebe da kazem za sta sam ja.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
jerotije, jel to nesto na moj racun?
u svakom slucaju slazem se sa tobom...bas bi i ja tako objasnila.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Ne to je na svaciji racun. Svako se tu moze prepoznati. Takva je ljubav...
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | ljubav - hmmmmm... ima tu i svadje, prepiranja, ljubomore... a nekad ti jednostavno dodje da ne mozes da je/ga gledas... nema vise tog uzbudjenja, strasti... oci pocinju da lutaju...misli pocinju da lutaju... pa ko ima imalo postovanja ili savesti, taj ne prevari. |
Ne... to nije ljubav to je navika...
Ljubav je kada ti ne smetaju nečije mane... kada te mane, na neki način, zavoliš... kada nekog prihvatiš onakvim kakav jeste... kada znaš da ne postoji ni jedna jedina stvar na ovome svetu, moguća ili nemoguća, koju bi za tu osobu učino/la... to je ljubav... nešto najlepše i najuzvišenije na ovome svetu... ne prolazi tako lako kao zaljubljenost, koja je vrlo varljiva...
EDIT:
Jerotije, ne znam gde ti nestade poruka... ali evo odgovora...
Ne... još uvek ga ne volim svom svojom silinom kojom mogu i kojom umem... razlog tome je to što ne mogu da zavolim tako lako... jako sam "teška" što se toga tiče... Ali, iskreno... najiskrenije ću ti reći... ako bi se, u bilo kom trenutku, desilo... da mi misli "odlete" i da u njima zateknem drugog "frajera", ako bih "uhvatila" sebe kako razmišljam intezivnije o nekom drugom muškarcu... istog trenutka bih raskinula... Zato što je to znak da ne volim osobu sa kojom sam... da ne vidim u njemu sve ono što želim od svoje druge polovine... Znači da on nije taj... i kraj...
Da... desilo mi se da mi je dosadilo... Bila sam u vezi dve i po godine... i kada sam "ukapirala" da kad treba da se vidim sa tadašnjim dečkom, meni padne na pamet "jao, što me mrzi", posle tri dana sam raskinula... jednostavno to nije to... ljubav nije obaveza, nije moranje, ljubav ne boli... to je nešto što te ispunjuje, daje ti krila za lude stvari... jednostavno... uživaš u tome...
Dobro, normalno je da se, nekad, posvadjaš... jednostavno sukob mišljenja... ali sve to može lepo da se ispravi i sredi...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Ne znam gde mi nestade poruka.
Polako, polako... Sto kaze Annabel, kad pojedete dzak soli, mozda ces drugacije razmisljati.
Kazu da zaljubljenost moze da traje najvise 2 godine. Posle toga ostaje samo ono sto vi zovete ljubav. A tada se desava sve ono sto sam naveo.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Ne znam gde mi nestade poruka.
Polako, polako... Sto kaze Annabel, kad pojedete dzak soli, mozda ces drugacije razmisljati.
Kazu da zaljubljenost moze da traje najvise 2 godine. Posle toga ostaje samo ono sto vi zovete ljubav. A tada se desava sve ono sto sam naveo. |
Možda... ne kažem... Ali, ako nekoga stvarno voliš, onda si spreman da pojedeš taj dažk soli... prelaziš preko mnogo stvari... ali... samo zato što i dalje ti srce zaigra zbog te osobe...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Da, ali ti dok pojedes tu so, u medjuvremenu zaljubljenost prodje. Ona nije vecna. Na zalost. Vidis, taj decko ti je dosadio tek posle 2 i po godine. A sve do tada si verovatno pricala i mislila kao i za ovog. Ili barem slicno. Ko ti garantuje da ti i ovaj nece dosaditi? Ako je to ljubav ( a ljubav je, kazete, vecna), zasto onda nekad nestane?
Nemojte samo reci "ovo je bila prava ljubav, ovo je bila lazna... " lazna je uvek koja je prosla a prava je ona sadasnja. Niiko ne kaze "e sad sam u vezi, mnogo se volimo, ali ovo nije prava ljubav, nego lazna". Svi znate kako zvuce vase reci.
|
|
|
|
|
|
cofi89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Pa ljubav je malo veca ali slicno je...
|
_________________ Ma sve lepe devojcice ako imate ogledalo pogledajte se i videcete moje snove... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Da, ali ti dok pojedes tu so, u medjuvremenu zaljubljenost prodje. Ona nije vecna. Na zalost. Vidis, taj decko ti je dosadio tek posle 2 i po godine. A sve do tada si verovatno pricala i mislila kao i za ovog. Ili barem slicno. Ko ti garantuje da ti i ovaj nece dosaditi? Ako je to ljubav ( a ljubav je, kazete, vecna), zasto onda nekad nestane?
Nemojte samo reci "ovo je bila prava ljubav, ovo je bila lazna... " lazna je uvek koja je prosla a prava je ona sadasnja. Niiko ne kaze "e sad sam u vezi, mnogo se volimo, ali ovo nije prava ljubav, nego lazna". Svi znate kako zvuce vase reci. |
Pa upravo tako... zaljubljenost je prolazna... Ja sam dve i po godine bila zaljubljena u tog dečka... nisam ga volela... dolazimo na isto Ljubav jeste večna kao materija, ali ne i kao osećanje prema jednoj osobi... naravno... postoje izuzeci... npr. ja sam ubedjena da mogu voleti jednu osobu do kraja života... samo je pitanje kada će se ona pojaviti... i da li će, uopšte... Ne postoji "lažna" ili "prava" ljubav... postoji samo jedna... ali niko od nas ne voli na isti način...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: |
ja sam ubedjena da mogu voleti jednu osobu do kraja života... samo je pitanje kada će se ona pojaviti... i da li će, uopšte... |
Aaaaaaa, pa tako reci.
A kako onda znas da ona postoji?
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja verujem da za svaku osobu postoji druga polovina, to je sve sto mogu reci.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Lane86 je napisao/la sledeće: |
ja sam ubedjena da mogu voleti jednu osobu do kraja života... samo je pitanje kada će se ona pojaviti... i da li će, uopšte... |
Aaaaaaa, pa tako reci.
A kako onda znas da ona postoji? |
Zato što za svakog od nas postoji ta druga polovina... samo je pitanje vremena kada će se pojaviti ili da li je umemo prepoznati...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|