:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
O ovome sam razmisljao pre neki dan pa sam hteo da pitam Nesu, znajuci da on radi na administrativnom delu ovog foruma ( svaka cast tebi Dule al moramo izneti pravu sliku ) ... ne znam da li se o ovome razmisljalo pre ali evo Vila ce uskoro do 100,000 poruka a koliko sam upucen u phpbb forume kad korisnik predje preko 100,000 poruka onda mu samo pise " Odustao od brojanja " ili .. tako nesto .. ne znam sta ste vi stavili .. pa sam hteo da pitam .. da li to moze da se promeni pa da idemo do 1,000,000 ..
Hvala unapred na odgovorima.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Koliko je meni poznato phpBB2 to nema... tako nesto ima SMF forum... ali videcemo sta ce biti kada neko prebaci 100k poruka
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Hm .. ajd probacu ja to nesto da prosnjuvam da vidim da li mogu nesto da nadjem .. mora da postoji nesto ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|