:: |
Autor |
Poruka |
silent hill Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 88 Mesto: Novi Sad

|
|
niti ga volim niti ga mrzim
|
_________________ AAAAAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOHHHHHHHAAAA |
|
|
|
 |
mala_206 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902

|
|
Nije loše stan i like toy soldier su mu zaista dobre pjesme
[Edit by Ivankamaza: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Voljela sam ga slusati nekad,pa i sad pomalo,u poslednje vrijeme su mu komercijalizovane pjesme,sta znam...U starim pjesmama mogu koliko-toliko da prepoznam svog `idola`
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
Def Leppard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away

|
|
Ranije kada sam slusao rep,onda mi je bio ok,sada mogu da odslusam poneku pesmu,kao npr:Mocking Bird,Stan,Sing for the moment
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ne podnosim ga.bolesnik tip xxl
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
nekk86 je napisao/la sledeće: | [b]Eminem je zasigurno najbolji bijeli reper svih vremena.Ima dosta dobrih pjesmi al meni je nekako najmilija Stan... |
Slažem se...
Ja sam ga baš slušala jedno vrijeme, sad sam se oladila malo.
Svidja mi se baš i njegov film '8 Mile' i dalje mi je jedan od omiljenih...
Inače, uh, ima masuuuu dobrih pjesama, ako nekome koja treba neka mi se obrati jer imam uglavnom sve ;pp
I mene je najmilija Stan, ali extra su mi i: When I'm Gone, Lose Yourself, Like Toy Soldiers, Mockingbird, Smack That (sa Akonom), Without Me, 8 Mile Road, Cleanin Out My Closet, Say What You Say, Just Lose It, Superman, Hailie's Song, Spend Some Time, Crazy In Love, Love You More, Mosh, Love Me, Sing For The Moment, Just Like Me, You Don't Know, Role Model, Hellbound, She's The One, Never Enough, Rain Man, Big Weenie, My 1st Single, Curtains Down (sa Encore-a),When The Music Stops, Square Dance, Till I Collapse, Say Goodbye Hollywood, Mushrooms, Wake Up Show, Off The Wall, Purple Pills, Criminal. . . i jos puno, puno... pjesama 8)
Čula sam da je dao ogroman novac da se sagrade kuće za siromašne ljude po Detroit City-ju, ako ko ima srce od slavnih ličnosti onda je to on...
p.s - Eminem Rules!
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ on Sub Jun 23, 2007 2:17 pm; ukupno izmenjena 16 puta |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
meni je on katastrofa ..nije normalan tite mi fuj
ne znam samo kako neko moze reci za nekoga ko psuje ko kocijas i vrijedja sve oko sebe da je najbolji pjevac..ako psovati i vrijedjati znaci biti cool onda se ja uistinu pitam kuda ide ovaj svijet
katastrofaaaaaaaaaaaaaa
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
O.k....svako ima svoje mishljenje i svacije mishljenje treba postovati....Ja sam odrasla uz Eminema,uz njegove tekstove,licnost....On je za mene bio Bog,svetac,ikona,idol,kralj....Najvise me nervira kad pljuju po njemu...Ajde tisina! Pa sta ako psuje,pljuje po svima-jednostavno,moze mu se! To je nacin da izrazi svoja osecanja i ima prava na to...Vidim da svi ponavljate iste pesme,tipa Stan,When j`m gone,Mockingbird itd...to je zato sto verovatno niste culi za druge..ajda vam pomognem,odlicne su i (na primer): Lose yourself,Till j colapse,Puke,8 mile,Run rabbit run,Square dance,Say what you say...itd,da ne preterujem....U svakom slucaju pozzz za njegove verne i prave fanove.....
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Mysty je napisao/la sledeće: | O.k....svako ima svoje mishljenje i svacije mishljenje treba postovati....Ja sam odrasla uz Eminema,uz njegove tekstove,licnost....On je za mene bio Bog,svetac,ikona,idol,kralj....Najvise me nervira kad pljuju po njemu...Ajde tisina! Pa sta ako psuje,pljuje po svima-jednostavno,moze mu se! To je nacin da izrazi svoja osecanja i ima prava na to...Vidim da svi ponavljate iste pesme,tipa Stan,When j`m gone,Mockingbird itd...to je zato sto verovatno niste culi za druge..ajda vam pomognem,odlicne su i (na primer): Lose yourself,Till j colapse,Puke,8 mile,Run rabbit run,Square dance,Say what you say...itd,da ne preterujem....U svakom slucaju pozzz za njegove verne i prave fanove..... |
To brate,neka si im rekla!
Poslusajte Crazy in love,Like toy soldiers,Marshall Mathers(jedna od najiskrenijih pj po meni),My Fault(simpa je totalno),As The World Turns(koliko je istine u ovoj pjesmi...),Just Don't Give A Fuck,If I Had(krajnje iskrena)....ima ih puno...
Kako bih voljela da odem na njegov koncert,no jbm ti dje zivim
Ma uvijek ce u meni bit nesto buntovnicko sto ce me uvijek tjerati da ga opet slusam
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
Pjesme su mu super a i on je, volim to sto u pesmama peva ono sto stvarno oseca...
Najbolji je raper...njegova najbolja pesma mislim da je stan sa dido..
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Slažem se da je najbolji reper, ali pošto rep baš tolko i ne slušam, mogu da kažem da me njegova pojava nervira i ne mogu da ga gledam duže od 5 sekundi...
|
|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Eminem je 1 od repera koji me je "navukao" na ovu vrstu muzike;ujedno i jedan od repera koji me je uvukao u hip hop vode;ali ga ne gotivim nesto posebno,vise su mi se svidjali njegovi stariji albumi
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|