:: |
Autor |
Poruka |
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Dafna je napisao/la sledeće: | zanima me dokle ste spremni da trpite u vezi neke 'lose stvari', tacnije stvari koje vas narviraju...
zamislite pocetak veze, nekih 2 nedelje, treba uloziti malo truda, a taj neko vas onako u sali podcenjuje (npr: nemas ti pojma sta je flash memorija u telefonu, ili, ooo pa ti razmisljas... )
i pomalo vas onako indirektno za*ebava...
e sad da li preci preko toga i ispasti glup (jer taj neko misli da ne razumete da on vas za*ebawa) ili jednostavno okoncati stvar... |
prvo reci što ti smeta, ako se ne popravi, idi
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
Sve se vraca sve se placa...uvijek vracam istom mjerom...
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Ne podnosim kada me neko ponizava i zajebava...a i ako to pokusa...proci ce duplo gore...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
zavisi od situacije...ali mogu mnogo malo
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
samo onog koga iskreno volim mogu da trpim dosta al naravno da bi sa tom osobom razgovarala i nebi morala da trpim
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
mnogo toga mogu da pretrpim i pretrpio sam, ali svemu jednom dođe kraj, pa tako i mojoj pretrpeljivosti. ne može se u bezdan trpjeti nešto, kad tad mora da pukne djelo na vidjelo. nema te osobe zbog koje bi ja dao na sebe, dopuštao sam to, ali me dobro izučilo. nikad više, najviše treba voljeti sebe, da bi se moglo voljeti i druge.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
trpim dok mogu,ali kad puknem bezi dalje od mene i sto brze...ako je to osoba do koje mi je izuzetno stalo istrpecu sve,ali cu i reci pa mozda to vise ne bude radio,Za svaki problem je najbolje resenje razgovor.Sa tim se sve moze resiti!!!
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa što bih ja bilo što trpela, dok je rečeno u šali, ok je, volim i ja nekad začikavati netkoga. Ali ako mi nešto smeta, ako me netko vrijeđa - ne trpim ni sekunde. Zdravo - doviđenja. Možemo razgovarati, zezati se, ali vrijeđati se - neka hvala.
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Ja se uvek zezam na svoj i na tudji racun,tako da mi ne smeta kod prijatelja,ali neko da se zeza na moj racun,a da me pritom ne zna ili smo se tek upoznali to mi smeta i ne volim to.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e pa n ije se rodio taj koji ce mene da ponizava i da ja jos to moram da trpim, a kamoli da podnosim, makar ostala sama
nego, imam primere svojih drugarica koje trpe izrazito ponizavanje i jos pri tom cute ,ne znam zasto....e to mi vec nece biti jasno.....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
dameski je napisao/la sledeće: |
nego, imam primere svojih drugarica koje trpe izrazito ponizavanje i jos pri tom cute ,ne znam zasto....e to mi vec nece biti jasno..... |
Također! Dvije cure koje sam znala ranije uvijek ali uvijek kažu na kraju ,, Ali on mene voli, pa što ako mi to radi,,
Ja im onda lijepo kažem ,, E, neka, kad si takva, i treba onda to da ti radi, može mu se kad si glupa!,,
|
|
|
|
|
|
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48
|
|
Smatram da to u startu treba zavrsiti.Mislim na potcenjivanje.Cisto da se zna...Odmah joj das do znanja da to ne moze tako,pa onda malo ti pocnes da "gazis" i sve ce biti ok.Jer inace,ispadas glup...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|