www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kakvi ste prema devojci?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam, umazio sam je previse Very Happy to znaci da sam predobar prema njoj. Dao sam joj do znanja da bih sve za nju uradio ali, takodje sam joj do znanja da nisam papucar Mr. Green i ona to postuje, a to je jako vazno.

tomislav horvat
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ju stvarno volim spreman sam sve za nuu napravit.sto god pozeli.

al' koza pamti

Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 02, 2007 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponasam se normalno kao sto se uvek ponasam.
Znaci ja sam ja, druge nema.

Inace sam fin Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 26, 2007 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad ne znam ni sam... promakle su mi neke stvari, nisam bio bas dobar... Sad

cicmilos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto si gore prema curi ona je sve bolja prema tebi... ili ako si previse dobar onda bude obrnuto.... to je uvek tako.....

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam dzentlmen,dobar sam,ali mi ni to ne pomaze

Notepad23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2007

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tek kad sam se ozenio, prvi mjesec, bio sam grozan. Nije mi nista islo po planu sto se tice braka. Ona bi materi svaki dan, spava do 12 i sudje stoji po cijeli dan. Kad bih upozorio i zagalamio onda se svadjamo po cijeli dan.

Ali kako je vrijeme prolazilo, malo sam olaksao sto se tice manjih stvarcica. Nije me briga za sudjem vise. Skonto sam da se opere u toku od 24 sata. Dok sam zivio sa roditeljima, mama bih oprala odma, pa tako sam navikao i tako sam htjeo da i zena radi. Ali eto, nemoze niko kao mama. Znaci pomirio sam se sa sudjem.

Sto se tice njene matere, i to sam unekoliko olabavio. Samo sam joj rekao da malo obrati paznju na gorivo i da neide bas svaki dan.

U vezi spavanja, *ebiga, i to popustio. Sad i ja spavam do 12. Mr. Green

Uglavnom svadje su otisle uglavnom sto se tice toga.

sve sto je ostalo je to da je zaustavim da nepusi. Uveo sam zakon da joj jedna kutija mora biti 4 dana. Kobejagi to ona slijedi ali haj ga znaj. Jednom sam je uhvatio da kad bi ispusila vise, otisla bi i kupila drugu kutiju iz koje bi stavljala u drugu. Tako da bi joj jedna kutija bila oko sedmicu dana. To je naravno nemoguce za nju pa sam malo prerovio sve sobe i nasao drugu kutiju. Zaprijetio da ako se to desi ponovo, slobodno moze da zaboravi na pusenje uopste. A zna da sam lud kad poludim.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

papuca sa stilom i granicom Smile

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek sam bio dzentlmen i ostacu,jer devojke vole paznju i razumevanje.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U principu uvek isti. Normalan, kulturan, nezan, budalast (ponekad kad se smori moram da je veselim glupostima). Postoje one koje cene i one koje koriste to Smile One koje cene i postuju - postujem i cenim i ja njih. One koje to koriste - postujem ih al ih ne cenim Smile

ThaKilla
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jan 2008

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa..Evo sustina je..Uvek sam se trudio da budem,znate ono..Iskren,Dobar..Blah..Ali su mi se sve te takoreci sposobnosti obile o glavu..Tako da se sada ponasam opreznije..Ali da,potpuno prirodno,samouvereno kao i uvek.. Smile

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obicno sam prema mojim bivsim curama bio u 'sve jedno mi je' fazonu..
dok se sad nisam zaljubio..sad slusam i cekam..i sta god ona hoce Very Happy

--_make love not war_--

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Kakvi ste prema devojci? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon