:: |
Autor |
Poruka |
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova

|
|
tetovaže su totalno otkačene i sexy. pogotovo kad ih dečko ima na nekim ludim mestima, gde nikad ne bi ni oimislili da stavite tatoo...
svako bi trebao da proba... možda prvo kanom, pa onda za stalno...ali da, naravno
|
|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
velika zelja mi je to,vec sam se odlucio sta cu stavit i gdje cu stavit i tko ce mi je stavit,jos imam skupit pare i stavljam
|
|
|
|
|
 |
dekiistankovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Dec 2007 Poruke: 4 Mesto: putnik bez cilja

|
|
tatoo je ok,ko to voli.Ja sam uradio pre dve godine od kolena do clanka.Najvaznije je da osoba bude sigurna da to zeli,jer posle toga nema kajanja....a i price da su skupe pa i nisu bas ....samo napred
|
_________________ nemojte da budete kao jugo da moze svako da vas ima,budite kao ferari da drugi cekaju na vas |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
meni se je želja ustvarila, imam tatoo, na desnom ramenu. vuće me da ga dopunim malo, al vidjet ču, možda jednog dana opet odem. ne kajem se nimalo...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48

|
|
Prvu tetovazu sam uradio u petom razredu...Posto sam bio ludo zaljubljen,a brat mi je radio u jednom kozmetickom salonu kao sminker i tatoo majstor,dobio sam prvu tetovazu sa imenom prve ljubavi,a sada planiram da uradim celu ruku...
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
mrzim tetovaze, iako moj dragi ima na desnom raamenu, ne volim tatoo
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
ja cu da je stavim..samo nikako da se nakanim da podjem do tamo jer je profesionalac za tatoo u drugom gradu..
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|