www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Upoznavanje preko ekrana
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

preko kompa i mobilnog jesam, preko tv-a nisam, i ne zelim.. nisam nikad bila u vezi sa nekim koga sam tako upoznala ali sam sa vecinom u kontaktu i dalje.. ali mislim da takve veze mogu da opstanu kao i svaka druga

miljana58
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Apr 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 19, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: internet je cudo Na vrh strane Na dno strane

Naravno da sam upoznala mnogo zanimljivih ljudi preko neta, uglavnom su mi ostali prijatelji.
Moja dobra drugarica ne samo sto je nasla ljubav svog zivota na netu, nego se i srecno udala za doticnog...
Na netu je sve moguce mada je vazno ne izbaciti u potpunosti stvarnost iz price Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upozno sam i zanimljive i nezanimljive preko ekrana. bilo je svega, ne znam zašto su neki toliko protiv toga. ključna riječ u svemu je iskrenost. znaći, pošten i iskren ovdje, i kod upoznavanja, može da donese jako prijatna iskustva u životu. najgore je kad su ljudi lažljivi, imao sam jednu takvu, i šta se desilo, stigle laži. stignu svakoga.

ljubavni_napitak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Upoynavanje preko ekrana Na vrh strane Na dno strane

Ja sam tako upoynala decka,i mislim da je to sasvim ok.

[Edit: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam dosta prijatelja koje sam upoznao preko mobilnog i ima par devojaka sa kojima sam bio u vezi,a upoznali smo se preko mobilnog na chatu.
ja licno volim da se dopisujem i upoznajem i zato mi nije problem da ostavim br tel.
ne volim da lazem i nikada nikoga nisam lagao i nemam nameru da lazem,ja sam onakav kakav sam i nemam sta da krijem.
ko mi veruje nek mi veruje
ja gledam osobu kakva je u dusi,a ne koliko je lepa i da li je bogata ili ne,mene to ne interesuje,samo osoba onakva kakva jeste u dusi.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lilly lovedoll je napisao/la sledeće:
Mislim da to ne moze uspeti, barem kod mene, jer ne mogu da podnesem da otac mog deteta bude neko ko je dao svoj telefon i trazi svoju ljubav preko njega...Jer, kao prvo, znam kakav je moj otac i ne zelim da mu taj neko bude opsta suprotnost, a kao drugo, jer sam sigurna da ne mozes voleti nekog koga si upoznao preko ekrana.

Moje misljenje, ako se ne slazete, peace. Very Happy

Ja se uopste ne slazem, u cemu je razlika u coveku koji je dao svoj broj za upoznavanje, i coveku koji ti je prisao i pozvao te na kafu? A to da ne mozes voleti nekoga preko ekrana u mom slucaju nije istina. Ja sam sa svojim deckom u "long distance" vezi vec skoro 4 godine. Mi se vec 4 godine mnogo mnogo volimo, a vezu izdrzavamo preko ekrana, smsa i telefona svaki dan...Da ti ne pricam da ne pogledamo komp kad smo zajedno Embarassed Embarassed Very Happy

Ivan_Casni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Preko net-a i nekako,a preko TV,nikako...Ovako bar moze da ti posalje sliku,da se dugo dopisujete,pa kad dodje vreme da se upoznate na odredjenom mestu,posaljes izvidnicu,tj najboljeg druga sa slikom doticne osobe....A preko TV,ma to su sve sami manijaci.... Twisted Evil

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikako preko neta... to mi je skroz glupo....

~ Banetova Žena ~

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

8 saveta za uspešno cyber flertovanje

1. Shvati da momci imaju duple standarde. Mnogi momci imaju viziju idealne žene koju bi odveli kući da je predstave roditeljima i drugu ženu iz mašte koju bi želeli da odvedu u svoj krevet. Pogodi sa kojom žele da imaju trajnu vezu? Momci možda izgledaju kao da žele samo jednu stvar, ali to je mit. Oni u stvari traže nekoga sa kim mogu da pričaju, nekoga ko će ih razumeti i brinuti se o njima. Svoju cyber vezu koliko god možete održite na iskrenosti, a ne na lažima.

2. Cyber veza je ipak veza. Momci dolaze i odlaze, ali prijatelji ostaju večno. Ă�ak i ako upravo tražiš malo romantike ili malo strasti, verovatno ćeš osećati bolje u vezi sa tvojom cyber simpatijom ako veza izraste iz prijateljstva. Zapamti čak i anonimni cyber seks može imati teške emocionalne posledice. Budi sigurna da je tvoj cyber dečko džentlmen koji poštuje tvoju privatnost i tvoja osećanja.

3. Sve veze treba da napreduju postepeno. Neka se tvoja cyber veza razvija postepeno. Ă�ak i ako znaš gde želiš da ideš - idi polako. Ako žuriš kroz fazu upoznavanja postoji šansa da se prevariš u mnogo čemu. Može biti veoma teško da ponovo stvoriš osećaj romantike, kad jednom odete predaleko. Zbog toga je bolje da napreduješ polako nego da to uradiš prebrzo

4. Cyber dečko je samo dečko. Bez obzira šta kažu, većina momaka voli da kontroliše vezu (ili bar da misli da je kontroliše.) Oni kažu da vole žene koje znaju šta hoće. Kažu da žele da žene naprave prvi korak. Prilično je zbunjujuće, zar ne?! Svaki momak je drugačiji u kontroli svojih potreba. Ti moraš da učiš i eksperimentišeš da bi otkrila koliko često i koliko dugo on želi da upravljaš ili produbljuješ vašu virtualnu vezu. Neki vole da potpuno kontrolišu vezu, a neki se osećaju prijatnije kada ti imaš inicijativu. Da bi stvar bila još komplikovanija njihova osećanja u sa vezi kontrolom se menjaju zavisno od stadijuma veze. Npr: oni žele da vode prilikom flertovanja a da ti preuzmeš kada to postane ozbiljnije. Probaj obe uloge i vidi na koju on bolje reaguje.

5. Kaži mu šta želiš. Nežno zatraži od njega ono što želiš. Jer ako to ne tražiš verovatno nećeš ni dobiti. Ali ako tražiš, možda i hoćeš. Ovo je tvoja prilika da ne budeš stidljiva. Ă�ak i ako se osećaš neprijatno kada si direktna u stvarnome životu iskoristi svoju cyber vezu kao veliku priliku da proširiš svoje vidike. Kaži mu da voliš da ti se udvaraju, traži od njega da ti kaže šta mu se sviđa kod tebe. Budi slobodna.

6. Koristi humor. Humor je ono što ljudi koriste da razbiju napetost i da se osećaju udobnije. Upotrebi ga. Umesto da budeš misteriozna i zavodljiva, budi zabavna, vragolasta... Ĺ ala sa dečkom može da bude važan deo izgradnje prijateljstva i momci vole devojke koje su zabavne. To takođe pokazuje da stvari ne shvataš preozbiljno. Zapamti, ovo je sve iz zabave (čak i ako se nadaš nečemu više).

7. Daj zeleno svetlo i koristi kočnice. Mnoge tinejdžerke koje imaju cyber dečka započeće svoju vezu kao prijateljstva koja postepeno postaju neke romantičnije veze. Neke od vas ce ući i suviše ozbiljno i pohotno u celu stvar ali to je u redu ako se osećaš spremna za to. Samo zapamti da je bitno da štitiš svoja osećanja na internetu isto kao u pravom životu. To znači da znaš da kažeš "NE" uvek kad razgovor ode predaleko za tebe. Uvek možeš otići korak dalje sledeći put, ako odlučiš da to želiš. Daj zeleno svetlo za strasti ako si raspoložena za to ali nemoj da se plašiš ni da prikočiš ako je potrebno. Ako on ne poštuje tvoju potrebu da napredujete polako smesta ga ostavi. Ima i mnogo drugih koji ce poštovati tvoju želju da sama određuješ brzinu kojom će veza napredovati.

8. Zaljubljeni ste, šta sad... Ako imaš cyber vezu možeš doći do tačke kada počinješ da se pitaš da li da predeš na sledeći nivo realnosti. Pod uslovom da se oboje ne viđate sa nekim drugim, možeš biti radoznala da cuješ njegov glas i da imaš "pravu" konverzaciju. Pre nego što ovo uradiš upozoravamo te: da li si spremna da rizikuješ da tvoj dečko iz fantazije to upropasti u stvarnosti? Ako je odgovor DA traži da ti pošalje svoju sliku e-mailom. Tada, ako još uvek želiš da pričaš sa njim traži njegov broj telefona. NIKAD NE DAJ SVOJ BROJ TELEFONA PREKO INTERNETA! I ovo ne može biti dovoljno naglašeno. Imajte na umu da vaš cyber dečko iz snova u stvarnosti može da bude OPASAN PSIHOPATA. Ako si absolutno sigurna da je on normalan dečko sretnite se na javnom mestu i obavezno povedi nekoga sa sobom prvi put.

(preuzeto sa www.bgdcafe.com)

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

y not! Ok, o "ljubavnom" iskustvu preko ekrana ne mogu da pricam jer nisam "osetila". NIsam pristalica,vise volim onaj deo "ruka u ruci",ali eto.
moze biti zabavno! Twisted Evil

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve sto pise je apsolutno tacno... ima jos gomila stvari da se ubaci u ovaj tekst.
ako sam dobro procitao.... nigde ne pise da se covek na netu mnogo lakse opusti. da syber svet izgleda upravo onako kako ga on zamislja, a ne onako kako zaista jeste.
u zavisnosti od coveka... zavisi i stepen opustenosti. cyber svet je veoma relativan. vise nego ovaj realan koji zivmo.

Citat:
8. Zaljubljeni ste, šta sad... Ako imaš cyber vezu možeš doći do tačke kada počinješ da se pitaš da li da predeš na sledeći nivo realnosti. Pod uslovom da se oboje ne viđate sa nekim drugim, možeš biti radoznala da cuješ njegov glas i da imaš "pravu" konverzaciju. Pre nego što ovo uradiš upozoravamo te: da li si spremna da rizikuješ da tvoj dečko iz fantazije to upropasti u stvarnosti? Ako je odgovor DA traži da ti pošalje svoju sliku e-mailom. Tada, ako još uvek želiš da pričaš sa njim traži njegov broj telefona. NIKAD NE DAJ SVOJ BROJ TELEFONA PREKO INTERNETA! I ovo ne može biti dovoljno naglašeno. Imajte na umu da vaš cyber dečko iz snova u stvarnosti može da bude OPASAN PSIHOPATA. Ako si absolutno sigurna da je on normalan dečko sretnite se na javnom mestu i obavezno povedi nekoga sa sobom prvi put.

znate kako sam ja ovo procitao... ALERT ALERT ALERT ALERT ALERT Shocked Shocked Shocked

od cyber sveta ne moze da se zivi, ali moze da se umre.
mozes da postanes zavisan!

je l mozes od realnog sveta da budes zavisan?
i da se od realnog sveta lecis.

* Lucky *
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 100

Datum registracije: 14 Jan 2008
Mesto: tamo daleko ...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

žalosna je i sama pomisao na cyber kontakt jer tada ukapiramo da nemamo RL Evil or Very Mad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Upoznavanje preko ekrana Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon