:: |
Autor |
Poruka |
Ge@84 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Dec 2007 Poruke: 6 Mesto: Rijeka

|
|
jesam,i dugo se volim duriti!
|
|
|
|
|
 |
Ice Lady Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 78

|
|
Nisam, nikad i nisam bila. Cemu zlo?
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
oprostim al ne zaboravljam
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
|
|
 |
Skorpija85 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 25

|
|
aha, bas jesam!
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Zlo truje
Stoga ga ne pamtim, ne privijam uz sebe.
Praštam, ali ne zaboravljam, i to je sve  | [B]
To je prava recenica "Prastam, ali ne zaboravljam"
Bravo Annabel_Lee
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica

|
|
Kako kome! ako znam coveka i znam da je pokvaren onda sam zlopamtilo ali je dobar zaboravicu to kad tad! u suprotnom ako ga jedva poznajem,izbegavam ga!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
 |
Nicola_89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Mar 2008 Poruke: 57 Mesto: Innsbruck/Beograd

|
|
Nisam zlopamtilo, nemam nista od toga, kad tad neko ce drugi vratiti onome kome nisam ja, ne zelim da pamtim lose stvari i ne pamtim ih, vise volim da se setim lepih stvari i lepih dogadjaja, ne znam da se naljutim, ne mogu da budem ljut pogotovo na nekog koga volim ili sa kim sam svakog dana. Ne vracam nikakvom merom, iskuliram samo, to je najpametnije, jer zasto bih sebi kidao zivce da vracam nekom!?
|
_________________ BiiiiP mi pas mater ako te ne volim Milice  |
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Jutros sam sreo neku drugaricu na faksu, a zaboravio sam da joj donesem neki skript i ona se odma na mene naljutila, a znam da se nece smiriti zbog toga..
Sad da Vas pitam, je l ste Vi zlopamtilo??? Koliko dugo pamtite lose stvari? Da li se dugo ljutite ili bacite to u zaborav?? Je l uzvracate istom merom ili opustite se i ne marite o tim stvarima???
Da Vas cujem.... |
Nisam zlopamtilo. Nema kruha od toga.
No, ukoliko nekome kažem npr : " Donesi mi skriptu tu i tu sutra jer mi treba".- očekujem da mi je taj i donese jer mi treba. No da cu se sad ljutiti ko ne znam šta- neću. Nisam zlopamtilo.
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Jutros sam sreo neku drugaricu na faksu, a zaboravio sam da joj donesem neki skript i ona se odma na mene naljutila, a znam da se nece smiriti zbog toga..
Sad da Vas pitam, je l ste Vi zlopamtilo??? Koliko dugo pamtite lose stvari? Da li se dugo ljutite ili bacite to u zaborav?? Je l uzvracate istom merom ili opustite se i ne marite o tim stvarima???
Da Vas cujem.... |
Hm,pa...
Nisam zlopamtilo,ali mi je neprijatno kad neko ne ispuni obecanje i dogovor koji ima prema meni.Uvek se osecam ja neprijatno,umesto druge strane,takva sam,isuvise emotivna i naivna,pa ponekad ispadnem cak i priglupa.
Kako sto rekoh,nisam zlopamtilo,ali trebaju mi godine da prebolim neciju izdaju,a mislim da je to mnogo gore nego biti zlopamtilo.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Marko>92 Prijatelj foruma

|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 3314 Mesto: Šabac

|
|
ja obicno kazem pamti pa vrati.....
znam da se naljutim ali obicno brzo se i odljutim,i to mrzim kod sebe............
sto uvek ucinim nekom iako znam da taj meni nece nista uciniti............
znaci nisam zlopamtilo.....
|
|
|
|
|
 |
Ugard Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 74
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati

|
|
Nesto se moze zaboraviti i oprostiti, ali ima stvari koje nikada ne bih mogao niti zaboraviti niti oprostiti. Znaci, zlopamtilo.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|